Over
Nieuw Initiatief

De beste oplossing voor jouw organisatie

Team Nieuw Initiatief Full Service Digitaal Bureau

Het beste in mensen naar boven halen

Je wilt misschien een online leeromgeving ontwikkelen, de website van je bedrijf verbeteren of een samenwerkingsplatform creëren. En ook al ís je project digitaal, het draait voor jou altijd om mensen. Je wilt dat afdelingen elkaar versterken en je wilt een eindresultaat dat het beste in mensen naar boven haalt.

De beste digitale oplossing voor jouw organisatie

Juíst in de digitale wereld is inlevingsvermogen enorm belangrijk. Je hebt niets aan een platform dat er aan de buitenkant gelikt uitziet, maar waarbij de gebruiker teleurgesteld afhaakt. En je hebt niets aan een resultaat waar de ene afdeling dolblij mee is, maar de rest van het bedrijf juist extra werk van heeft.

Door samen goed te kijken naar alles wat relevant is, helpen we jou met de beste digitale oplossing voor jouw organisatie. Een oplossing die misschien nog wel meer brengt dan mensen verwacht hadden. Zodat mensen jouw initiatief met plezier gebruiken. 

Team-Nieuw-Initiatief

Overzicht over alle aspecten

Bij Nieuw Initiatief ondersteunen we jouw digitale project zoals een architect helpt bij het bouwen van een huis. Als je zonder nadenken een huis gaat bouwen, is de kans groot dat je halverwege voor verrassingen komt te staan. Waarom zitten de stopcontacten in de keuken op zo’n onlogische plek? Waarom past het bed maar op één manier in de slaapkamer?

Zoals een architect je helpt met een goed plan voor je woonwensen, zo helpen wij je om digitale oplossingen te realiseren waar over nagedacht is. We helpen je om overzicht te krijgen over alle aspecten die van belang zijn. Zodat jij met een gerust hart de beste beslissing kunt nemen.

"Het is zeer prettig samenwerken met Nieuw Initiatief. Zij denken vanuit de klantvraag en vertalen dit in een uitstekend online dienstverleningsaanbod. Werken projectmatig, zijn snel en altijd bereikbaar. Uniek omdat kennis over informatietechnologie, content en vormgeving gecombineerd worden."

José Hendriksen - Directeur Stimulansz
Digitale oplossingen met aandacht voor mensen - Nieuw Initiatief

Samenwerking is de basis

Bij Nieuw Initiatief werkt een bevlogen team met veel ervaring in complexe digitale projecten. In elk project werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We houden van open en eerlijk contact. En we verrassen onze opdrachtgevers graag door naar het hele project te kijken. Dat doen we allemaal met de benodigde expertises: voor elk project de juiste specialiteit. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten.

Maak kennis met ons team

Jori Navest

Communicatiespecialist

Janneke Donders - Nieuw Initiatief

Janneke Donders

Projectcoördinator

Edwin de Kuiper

Edwin de Kuiper

Sr. UX Designer & Digitaal Strateeg

Sarah Sheedy

Gedrag en psychologie (student)

Daan Nolte

UX/UI Designer

Miranda Apeldoorn

Content creatie en ondernemercoach

Birgit Strackenbrock​​

Informatieanalist en XML specialist​

Man met fotolijst voor zijn gezicht

Jaap en team

Developers

Rens Dommerholt

Designer

Kantoor Nieuw Initiatief

Jij?

Denk jij dat je bij onze flexibele schil past? We komen graag met je in contact!

Man met fotolijst voor zijn gezicht

Gezocht WP developer

We komen graag met je in contact!

Wij werken voor en met

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Meer weten over onze manier van werken en hoe we jou kunnen helpen?