Over
Nieuw Initiatief

Digitale oplossingen voor kennis delen, samen leren en mensen verbinden

Team Nieuw Initiatief Full Service Digitaal Bureau

Het beste in mensen naar boven halen

Je wilt misschien een digitale kennisbank ontwikkelen, een leeromgeving starten of een online community creëren. En ook al ís je project digitaal, het draait voor jou altijd om mensen. Je wilt dat afdelingen elkaar versterken en je wilt een eindresultaat dat het beste in mensen naar boven haalt.

Overzicht over alle aspecten

Bij Nieuw Initiatief ondersteunen we jouw digitale project zoals een architect helpt bij het bouwen van een huis. Als je zonder nadenken een huis gaat bouwen, is de kans groot dat je halverwege voor verrassingen komt te staan. Waarom zitten de stopcontacten in de keuken op zo’n onlogische plek? Waarom past het bed maar op één manier in de slaapkamer?

Zoals een architect je helpt met een goed plan voor je woonwensen, zo helpen wij je om digitale oplossingen te realiseren waar over nagedacht is. We helpen je om overzicht te krijgen over alle aspecten die van belang zijn. Zodat jij met een gerust hart de beste beslissing kunt nemen.

Team-Nieuw-Initiatief
Triademodel van Nieuw Initiatief

In 2007 richtte Edwin Nieuw Initiatief op. Jarenlang was hij het gezicht van Nieuw Initiatief, maar inmiddels bestaan we uit een heel team van gedreven professionals. Naast het vaste kernteam, schakelen we ons vertrouwde netwerk van professionals met specifieke expertise in als dat nodig is. Zo zijn we op elke vraag voorbereid en krijg jij altijd het meest passende team voor jouw uitdaging.

Vijf jaar geleden zijn we ons gaan richten op digitale kennisbanken, leeromgevingen en online communities. Onze visie daarop hebben we vertaald in een eigen community-model waarmee we organisaties helpen met kennis delen, mensen verbinden en samen leren.

"Het is zeer prettig samenwerken met Nieuw Initiatief. Zij denken vanuit de klantvraag en vertalen dit in een uitstekend online dienstverleningsaanbod. Werken projectmatig, zijn snel en altijd bereikbaar. Dankzij de kennisbank Inzicht Sociaal Domein die Nieuw Initiatief met ons ontwikkeld heeft, kunnen ruim 300 gemeentes deze dagelijks gebruiken voor het opzoeken van juridische informatie voor beleidsadviseurs."

Digitale oplossingen met aandacht voor mensen - Nieuw Initiatief

Flexibel werken

Bij Nieuw Initiatief werken we vanuit huis of bij de klant. Want waarom dagelijks op kantoor werken als je klanten door het hele land hebt? We gaan graag langs bij onze klanten en online samenwerken kunnen wij als geen ander. Wel komen we regelmatig bij elkaar als team, want fysieke vrijdagmiddag-borrels zijn toch een stuk gezelliger.

Samenwerking is de basis

In elk project werken we nauw samen met onze klanten. We houden van open en eerlijk contact. En we verrassen onze klanten graag door naar het hele project te kijken. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten.

Maak kennis met ons team

Jori Navest

Jori Navest

Communicatiespecialist

Janneke Donders - Nieuw Initiatief

Janneke Donders

Projectcoördinator

Edwin de Kuiper

Edwin de Kuiper

Sr. UX Designer & Digitaal Strateeg

sarah sheedy

Sarah Sheedy

Gedrag en psychologie (student)

over nieuw initiatief. Daan Nolte

Daan Nolte

UX/UI Designer

over ons Miranda Apeldoorn

Miranda Apeldoorn

Content creatie en ondernemercoach

Birgit Strackenbrock

Birgit Strackenbrock​​

Informatieanalist en XML specialist​

Man met fotolijst voor zijn gezicht

Jaap en team

Developers

Rens Dommerholt

Rens Dommerholt

Designer

Kantoor Nieuw Initiatief

Jij?

Denk jij dat je bij onze flexibele schil past? We komen graag met je in contact!

Man met fotolijst voor zijn gezicht

Gezocht WP developer

We komen graag met je in contact!

Wij werken voor en met

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Meer weten over onze manier van werken en hoe we jou kunnen helpen?

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.