Maak van je slapende leden actieve deelnemers

Je wil je leden een veilige plek bieden om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Hoe zorg je dat jouw online community geen slapend bestaan leidt? Wij helpen je om digitaal een veilige plek in te richten, waar je leden of klanten onderling ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen.

Neem contact op - Full Service Digitaal Bureau Nieuw Initiatief

Een plan voor het wakker schudden van je community

Waarschijnlijk heb je al meerdere dingen geprobeerd. Binnen je organisatie is van alles bedacht om meer leden te trekken, hun vakmanschap te verhogen en hen te stimuleren om kennis te delen. Maar het heeft nog niet voor het gewenste resultaat gezorgd: een levendige online community.

Je gelooft nog steeds in het initiatief. Je wil de volgende stap daarom goed doordacht zetten. Wij helpen je om te bepalen aan welke knoppen je moet draaien. Zo kun je met een gerust hart aan de slag met jouw kennisbank, online community of leeromgeving.

Met ruim 20 jaar ervaring helpen wij je om overzicht te krijgen over alle aspecten die van belang zijn. Boek onze Initiatief-Versterker en je hebt in één dag een plan liggen voor het wakker schudden van jouw platform.

De juiste richting voor een levendig platform

Je wil starten met een community, leeromgeving of kennisbank. Of misschien staat jouw platform al en wil je dat graag verbeteren. Natuurlijk ga je voor een resultaat waar alle afdelingen blij mee zijn. Maar belangrijker nog: je wil het beste in de gebruiker naar boven halen.

Misschien lopen de meningen in de organisatie uiteen. Je bent al even op zoek naar de beste manier om het project aan te pakken. En dat terwijl jullie graag snel stappen willen maken.

Hoe nu verder?

Hoe ga je alle kennis en informatie op een logische manier delen? Welke functionaliteiten passen bij de doelgroep? En wat is het beste systeem voor jullie vraag? In één dag helpen wij je met een antwoord op deze vragen en de juiste richting voor een levendig platform voor je leden.

Hoe we je helpen in één dag

Een UX strateeg en content specialist uit ons team voeren de Initiatief-Versterker uit in één dag, zodat jij precies weet wat de volgende stappen in jouw project moeten zijn.

We trappen af met een kick-off, waarna we ons een dag lang onderdompelen in jullie vraag. Het resultaat aan het einde van de dag? Een op maat gemaakte aanpak zodat jij de volgende stap kan zetten om jouw project te realiseren.

09.00 - 10.00 uur

Kick off

Samen onderzoeken we welke doelen je precíes wilt bereiken met je community of kennisbank.

10.00 - 13.00 uur

Analyse

Na de kick off maken wij een persona van jouw belangrijkste doelgroep. Ook onderzoeken de informatie die je wil delen in de community of kennisbank. Daarnaast kijken we naar het huidige platform, als dat er is. We bepalen de ideale structuur voor jouw toekomstige platform.

13.00 - 14.00 uur

Eerste conclusies

We delen onze analyse en eerste conclusies met je. Ook laten we een aantal schetsen zien die de structuur van je community, leeromgeving of kennisbank duidelijk maken. Na jouw feedback kunnen we weer verder met de Initiatief-Versterker.

14.00 - 16.30 uur

Advies maken

Samen hebben we de belangrijkste functionaliteiten bepaald. Ook nemen we jouw feedback mee. We maken een praktisch advies in de vorm van een PowerPoint presentatie zodat je direct vervolgstappen kunt zetten.

16.30 - 17.30 uur

Presentatie Initiatief-Versterker

We koppelen onze analyse en conclusies aan je terug in een presentatie. Natuurlijk leggen we onze conclusies ook vast in een praktisch document. Nu heb je een plan waarmee je de volgende stap kunt maken om jouw community of kennisbank te realiseren.

"Het is zeer prettig samenwerken met Nieuw Initiatief. Zij denken vanuit de klantvraag en vertalen dit in een uitstekend plan. Uniek omdat kennis over informatietechnologie, content en vormgeving gecombineerd worden."

José Hendriksen - Directeur Stimulansz

Overleggen of de Initiatief-Versterker bij jouw vraag past?

Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen