Initiatief-Rijk

De online community oplossing op maat om kennis te delen, samen te leren en mensen te verbinden.

Neem contact op - Full Service Digitaal Bureau Nieuw Initiatief

Wat is Initiatief-Rijk

Bij Nieuw Initiatief hebben we een veelzijdige community oplossing ontwikkeld voor kennisintensieve organisaties. Ons platform Initiatief-Rijk is opgebouwd uit een set bouwstenen die we uitgebreid met gebruikers getest hebben. Op die manier helpen we mensen met een community die alle ruimte geeft om elkaar te vinden, samen te leren en om kennis uit te wisselen.

Voor wie

Onze Initiatief-Rijk klanten komen meestal uit deze branches:

 • Zorg en welzijn
 • Kennisinstituten
 • Verenigingen en ledenorganisaties

Wat wil je bereiken

Voordelen Initiatief-Rijk

Voor verenigingen en kennisorganisaties

 • Geen gehuurde omgeving: de waarde die je opbouwt komt in een omgeving die jullie eigendom blijft
 • Gehost in Nederland en voldoet aan de Europese wet- en regelgeving
 • Onafhankelijk van ons als leverancier: open source oplossing waardoor duizenden developers de software kunnen uitbreiden
 • Lagere helpdeskkosten
 • Makkelijk te koppelen aan bestaande software

Voor jouw leden, klanten of deelnemers

 • Gebruik maken van gevalideerde kennis
 • In contact met gelijkgestemden op ieder moment
 • Netwerken met andere professionals
 • Samen leren waardoor het geleerde beter blijft hangen
 • Gevoel van verbondenheid met de organisatie
 • Snel hulp of antwoord indien nodig

Bouwstenen

Forum
Bestanden delen
Kennisbank
Poll
Profiel
Fotogalerij
Help
Ideeën
Blogs
Projecten
Evenementen
Co-creatie
Groepsberichten
Privéberichten
Enquête
Vraag en antwoord
E-learning
Toetsen
Gamification
Werkgroep
Vacatures

Hoe we anderen geholpen hebben

Veelgestelde vragen

Onze oplossing is interessant voor organisaties die veel vrijheid willen bij het ontwikkelen. Met Initiatief-Rijk kunnen we je community op zo’n manier inrichten dat het naadloos aansluit bij de doelgroep en de wensen van jouw organisatie.

Onze Initiatief-Rijk community is ook iets voor jou als je op zoek bent naar een goede, maar ook snelle oplossing. We kunnen de kosten laag houden omdat we een standaard oplossing ontwikkelden die we uitgebreid hebben getest. Natuurlijk kunnen we die basis naar wens inrichten en aanvullen met bouwstenen zodat het platform helemaal aansluit bij jouw organisatie.

De basis Initiatief-Rijk community geeft al alle ruimte om elkaar te vinden en kennis te delen. Heb je de wens voor nog meer functionaliteiten? Dan voegen we gewoon extra bouwstenen toe, zoals een documentenmodule, online winkel, planning, e-learning, vacatures, nieuwsitems, evenementen, etc.

We hebben een veelzijdige oplossing ontwikkeld die gemakkelijk aangepast kan worden aan jouw wensen: Initiatief-Rijk. De community is gebouwd met open source modules in het framework van WordPress en wordt veilig gehost in Nederland.

Je kunt de groepsbeheerders zelf een rol toekennen. Wil je bijvoorbeeld dat de community beheerder de rechten van de gebruikers kan aanpassen en de instellingen van de groep? Of wil je liever dat de groepsbeheerder alleen de content in de groep kan aanpassen? Dat is aan jou. We adviseren dat iemand de groep beheert, maar ook activéért door regelmatig nieuwe content te delen en discussies te starten.

Wij ontwikkelen zowel open als gesloten communities. Als je een gesloten community wilt, zal een gebruiker moeten inloggen voordat hij toegang krijgt tot de groep.

Initiatief-Rijk is geen gehuurde omgeving: de waarde die je opbouwt met je leden komt in een eigen omgeving die jullie eigendom is en blijft. 

Ook goed om te weten dat je niet afhankelijk bent van ons als leverancier voor Initiatief-Rijk. De community is gebouwd in een open source oplossing waardoor duizenden developers de software kunnen uitbreiden.

Vind je het spannend om direct te investeren in een eigen community omgeving? In overleg bieden we je ook de mogelijkheid om de community wél te huren, dan start je met de community in abonnementvorm.

Benieuwd naar onze community oplossing?

Neem contact met ons op. Dan plannen we graag een demo.

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.