Projecten

De digitale initiatieven van onze klanten

VSN Vereniging Sportdiëtetiek Nederland
Project leeromgeving MEEK2

Online community voor ingenieurs

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Met de nieuwe online community biedt KIVI haar leden een gebruiksvriendelijke plek om in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen.

Lees verder »
Promotie afbeelding KIVI Community

Strategie voor het organiseren van digitale content

Het Van Gogh Museum beschikt over veel digitale content. Om die enorme hoeveelheid informatie goed te kunnen gebruiken én te beheren vroeg het museum Nieuw Initiatief om hulp. We ontwikkelden een strategie en ontwerp voor het slim beheren en toegankelijk maken van al deze assets.

Lees verder »

Kwaliteits-controle systeem

Uitgeverij Schulinck/Wolters-Kluwer maakt verschillende applicaties en kennis beschikbaar voor gemeenten. Eén van die applicaties is een tool om kwaliteit te kunnen waarborgen, maar de gebruikerservaring van de applicatie paste niet goed bij de rest van de productenlijn. Nieuw Initiatief heeft het ontwerp van de applicatie in kaart gebracht en verbeterd.

Lees verder »
zichtop project

Content Management Systeem

Aeneas Media is een mediabedrijf dat professionals in de bouw wil stimuleren om kennis uit te wisselen. Voor de digitale transitie van Aeneas moest een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem geselecteerd en geïmplementeerd worden. Een systeem dat rekening houdt met alle aspecten die van belang zijn voor Aeneas en haar doelgroep.

Lees verder »

De beste digitale oplossing voor jouw organisatie

Bij Nieuw Initiatief helpen we je om digitale oplossingen te realiseren waarover nagedacht is. We helpen organisaties om overzicht te krijgen over alle aspecten die van belang zijn. Of je nou voor een online leeromgeving gaat, een samenwerkingsplatform of een nieuwe website: samen zorgen we ervoor dat jouw initiatief met plezier gebruikt wordt.

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd of wij ook een goede match zijn? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.