Projecten

De digitale initiatieven van onze klanten

boek presentatie voor gebouw VGM

Strategie voor het organiseren van digitale content

Het Van Gogh Museum beschikt over veel digitale content. Om die enorme hoeveelheid informatie goed te kunnen gebruiken én te beheren vroeg het museum Nieuw Initiatief om hulp. We ontwikkelden een strategie en ontwerp voor het slim beheren en toegankelijk maken van al deze assets.

Lees verder »

Kwaliteits-controle systeem

Uitgeverij Schulinck/Wolters-Kluwer maakt verschillende applicaties en kennis beschikbaar voor gemeenten. Eén van die applicaties is een tool om kwaliteit te kunnen waarborgen, maar de gebruikerservaring van de applicatie paste niet goed bij de rest van de productenlijn. Nieuw Initiatief heeft het ontwerp van de applicatie in kaart gebracht en verbeterd.

Lees verder »
Energiebesparende-app

Adviestool Energie-besparende Renovaties

Een projectgroep met deskundigen van de provincie Noord-Brabant en Essent hadden de ambitie om woningen energiezuinig te renoveren tegen lage kosten. De groep wilde graag een digitale tool over energiebesparende renovaties. Een handige adviestool die vóóraf inzicht geeft in het effect van een energiebesparende renovatie en de mogelijke oplossingen.

Lees verder »

Content Management Systeem

Aeneas Media is een mediabedrijf dat professionals in de bouw wil stimuleren om kennis uit te wisselen. Voor de digitale transitie van Aeneas moest een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem geselecteerd en geïmplementeerd worden. Een systeem dat rekening houdt met alle aspecten die van belang zijn voor Aeneas en haar doelgroep.

Lees verder »

De beste digitale oplossing voor jouw organisatie

Bij Nieuw Initiatief helpen we je om digitale oplossingen te realiseren waarover nagedacht is. We helpen organisaties om overzicht te krijgen over alle aspecten die van belang zijn. Of je nou voor een online leeromgeving gaat, een samenwerkingsplatform of een nieuwe website: samen zorgen we ervoor dat jouw initiatief met plezier gebruikt wordt.

Full service digitaal bureau

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd of wij ook een goede match zijn? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.