Gratis webinar

Voor branche- en beroepsverenigingen die meer actieve leden willen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Na dit webinar weet jij precies

  • Hoe je van bestaande leden weer tevreden leden maakt
  • Hoe je nieuwe leden aantrekt
  • Waarom je huidige aanpak niet werkt
  • Hoe je jouw leden meer waarde kunt bieden
  • Hoe je jouw leden banden kan laten opbouwen
  • Hoe je aan je imago kunt werken

Een écht goede reden om lid te zijn

Als branche- of beroepsvereniging doe je er alles aan om jouw leden op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Je speelt een rol in de persoonlijke ontwikkeling van je leden en zet in op waardevolle samenwerkingen. Ondanks alle inspanning merk je dat jouw ledenaantal terugloopt. Of misschien heb je wel genoeg leden, maar is het geen actieve groep waarin mensen van elkaar kunnen leren.

Wat nou als er een oplossing is waarmee je je leden een goede reden geeft om lid te zijn? We vertellen je er alles over in het webinar op 19 maart.

Schrijf je in voor het gratis webinar

Ja, ik ben erbij

Ik hoor graag meer over de oplossing van Nieuw Initiatief om het beste in mijn leden naar boven te halen
19 maart

Over Nieuw Initiatief

Wij zijn een full service digitaal bureau voor oplossingen met aandacht voor mensen. Bij Nieuw Initiatief werkt een bevlogen team met veel ervaring in complexe digitale projecten. We verrassen onze opdrachtgevers graag door naar het hele project te kijken. Dat doen we allemaal met de benodigde expertises: voor elk project de juiste specialiteit. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten.

We helpen branche- en beroepsverenigingen met onze slimme oplossing voor communities die aansluit bij hun leden. Ons platform is opgebouwd uit een set bouwstenen die we uitgebreid met gebruikers getest hebben. Op die manier helpen we mensen met een community die alle ruimte geeft om elkaar te vinden en om samen kennis te delen.

“Met de oplossing van Nieuw Initiatief voelt de vereniging als een betrouwbaar netwerk dat altijd dichtbij is."

Veelgestelde vragen

Ja, het webinar is helemaal gratis te volgen. We willen zoveel mogelijk branche- en beroepsverenigingen inzichten geven om het beste uit hun leden te halen. Een webinar is daar een handige manier voor.

Verwacht praktische adviezen en tips om jouw leden meer waarde te bieden. Het webinar is ook een voorproefje van onze digitale oplossing voor branche- en beroepsorganisaties. Aan het einde van het webinar vertellen we hoe wij jou hier verder bij kunnen helpen.

Edwin de Kuiper geeft het webinar. Als digitaal strateeg bij Nieuw Initiatief is Edwin een echte multidisciplinaire denker, met duidelijke focus op de gebruiker en wat een product of dienst moet doen voor klanten, stakeholders en eindgebruikers. 

Al meer dan twintig jaar werkt Edwin aan complexe digitale projecten. Zo heeft hij bij grote uitgevers als Wolters Kluwer en Schulink de transitie geleid van offline naar online. De laatste jaren werkt Edwin samen met kennisorganisaties zoals het Van Gogh Museum en brancheverenigingen zoals Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI).

Ook is Edwin spreker, gastdocent en publicist over digitale thema’s zoals innovatie, user experience design, digitale transformatie en design thinking.

Er komt geen opname van het webinar beschikbaar. Als je benieuwd bent naar de inzichten, raden we je aan om tijd vrij te maken in je agenda. 

Het webinar is speciaal voor branche- en beroepsorganisaties die hun leden een echt goede reden willen geven om lid te zijn. Misschien wil je meer leden aantrekken, bestaande leden meer betrekken of meer waarde bieden. Dan is het webinar iets voor jou.

Tijdens het webinar kun je al jouw vragen stellen via de chat. Misschien beantwoorden we jouw vraag al tijdens het webinar. Is je vraag dan nog niet beantwoord? Dan mailen of bellen we daarna nog om je een antwoord op jouw vraag te geven. 

Full service digitaal bureau

Digitale initiatieven met aandacht voor mensen

Wil jij weten hoe je jouw leden een écht goede reden geeft om lid te zijn?