Meer interactie in je community

Gratis webinar

dinsdag 24 mei
12.00 – 13.00 uur

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Na dit webinar weet jij precies

  • Welke 3 pijlers noodzakelijk zijn voor een succesvolle community
  • Waarom je huidige community, als je die hebt, te weinig interactie oplevert
  • Hoe je jouw doelgroep meer waarde kunt bieden door in te zetten op de combinatie tussen verbinden en kennis delen

Een community die mensen dichter bij elkaar brengt

Je wilt een digitale plek creëren waar mensen elkaar makkelijk weten te vinden. Een veilige community waar je medewerkers, klanten of leden zich goed voelen en een band kunnen opbouwen.

De basis voor een succesvolle community is de mogelijkheid om prettig samen te werken. Het platform moet die samenwerking mogelijk maken op allerlei verschillende manieren. Maar welke drie pijlers horen er precies in je community om het beste in mensen naar boven te halen? En hoe kun je zorgen voor meer interactie in je community, met als gevolg meer terugkerende leden?

We vertellen je er alles over in het webinar op 24 mei.

Schrijf je in voor het gratis webinar

Ja, ik ben erbij

Ik hoor graag meer over één van de drie pijlers uit elke succesvolle community: interactie tussen je leden.
24 mei

Over Nieuw Initiatief

Wij zijn een full service digitaal bureau voor oplossingen met aandacht voor mensen. Bij Nieuw Initiatief werkt een bevlogen team met veel ervaring in complexe digitale projecten. We verrassen onze opdrachtgevers graag door naar het hele project te kijken. Dat doen we allemaal met de benodigde expertises: voor elk project de juiste specialiteit. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten.

We helpen organisaties met onze slimme oplossing voor communities die aansluit bij hun doelgroep. Ons platform is opgebouwd uit een set bouwstenen die we uitgebreid met gebruikers getest hebben. Op die manier helpen we mensen met een community die alle ruimte geeft om elkaar te vinden en om samen kennis te delen.

“Met de oplossing van Nieuw Initiatief voelt de community als een betrouwbaar netwerk dat altijd dichtbij is."

mensen lopen in hal

Veelgestelde vragen

Ja, het webinar is helemaal gratis te volgen. We willen zoveel mogelijk organisaties inzichten geven in succesvolle communities. Een webinar is daar een handige manier voor.

Verwacht praktische adviezen en tips om jouw doelgroep meer waarde te bieden. Het webinar is ook een voorproefje van onze digitale oplossing voor communities. Aan het einde van het webinar vertellen we hoe wij jou hier verder bij kunnen helpen.

Het webinar wordt verzorgd door Edwin de Kuiper en Jori Navest van Nieuw Initiatief. Ook hebben we een gastspreker uitgenodigd die alles weet over interactie creëren op LinkedIn.

Als digitaal strateeg bij Nieuw Initiatief is Edwin een echte multidisciplinaire denker, met duidelijke focus op de gebruiker en wat een product of dienst moet doen voor klanten, stakeholders en eindgebruikers. Al meer dan twintig jaar werkt Edwin aan complexe digitale projecten. Ook is Edwin spreker, gastdocent en publicist over digitale thema’s zoals innovatie, user experience design, digitale transformatie en design thinking.

Jori Navest is content marketeer bij Nieuw Initiatief. Al ruim vijf jaar helpt zij organisaties om de juiste boodschap over te brengen op de mensen die zij willen bereiken. En een langdurige relatie op te bouwen met de doelgroep. 

Er komt geen opname van het webinar beschikbaar. Als je benieuwd bent naar de inzichten, raden we je aan om tijd vrij te maken in je agenda. 

Het webinar is speciaal voor organisaties die geïnteresseerd zijn in online communities, maar niet goed weten waar te beginnen. Of voor organisaties die al een community hebben, maar daar niet tevreden over zijn. 

Tijdens het webinar kun je al jouw vragen stellen via de chat. Misschien beantwoorden we jouw vraag al tijdens het webinar. Is je vraag dan nog niet beantwoord? Dan mailen of bellen we daarna nog om je een antwoord op jouw vraag te geven. 

Geef je nu op voor de webinar

Ja, stuur mij maandelijks inspiratie en tips
Ja, ik meld mij kosteloos aan voor de webinar op 24 mei

Full service digitaal bureau

Digitale initiatieven met aandacht voor mensen

Wil jij weten hoe je voor meer interactie zorgt in jouw online community?