Vacature Communicatiespecialist

Wil jij onderdeel uitmaken van dit leuke en groeiende team als (freelance) communicatiespecialist?

Team Nieuw Initiatief Full Service Digitaal Bureau

Wie ben jij

Je vindt taal belangrijk, maar nog belangrijker vind je het om aan te sluiten bij degene voor wie het geschreven moet worden. Je verdiept je graag in diverse (maatschappelijke) onderwerpen om zo het beste aan te sluiten bij de doelgroep.

Hou je van variatie en draai jij je hand niet om voor het werken aan verschillende projecten tegelijkertijd? Zoek jij graag naar nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten? Werk je graag aan diverse en maatschappelijke projecten? Dan maken we graag kennis met jou.

Hoe ziet jouw werk eruit

Je maakt deel uit van een enthousiast team. Je werkt in een gedreven organisatie waar het tempo hoog ligt en een grote mate van zelfsturend vermogen wordt verwacht.

Wij helpen maatschappelijk betrokken organisaties met het verbinden van hun leden via een online community, het delen van kennis in een gebruiksvriendelijke kennisbank en ondersteunen bij digitaal leren. Bij onze digitale oplossingen speelt content een grote rol. Daarom heb je ook een belangrijke plek in ons team. Je analyseert, structureert (met methodes zoals card sorting) en creëert content voor onze klanten.

Krijg je een kick van content dat de eindgebruiker begrijpt? Ben je creatief? En houd je van veel afwisseling in je werk? Dan zien wij jou wel zitten!

Dit vragen we van je

  • Minimaal 2 jaar werkervaring of aantoonbare projectervaring;
  • Je verdiept je samen met de ontwerper in de eindgebruiker;
  • Je bent een goede tekstschrijver en houdt van het maken van social media content, (project- en communicatie)plannen en nieuwsbrieven;
  • Je hebt ervaring in projectmanagement- en aansturing, de communicatie die daarbij nodig is en denkt proactief mee;
  • Ervaring met het editen van video’s, Camtasia is een pré;
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor projectresultaten.

Wie zijn wij

Bij Nieuw Initiatief werkt een bevlogen team met veel ervaring in complexe digitale projecten. In elk project werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We houden van open en eerlijk contact. En we verrassen onze opdrachtgevers graag door naar het hele project te kijken. Dat doen we allemaal met de benodigde expertises: voor elk project de juiste specialiteit. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten. 

Meer weten of direct solliciteren?

Stuur naar e-mail naar Edwin, of bel hem gewoon 🙂

+31 (0) 626 665 626

edwindekuiper@nieuw-initiatief.nl

Edwin de Kuiper

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Meer weten over onze manier van werken en of we een goede match zijn?

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.