Homepage banner Nieuw Initiatief. Creative session

Wij ontwerpen websites en digitale platformen waar mensen van houden en organisaties van bloeien. Altijd met de eindgebruiker voorop. Mensgericht ontwerpen noemen we dat.

Experts bij UX bureau Nieuw-Initiatief

Wij ontwerpen websites en digitale platformen waar mensen van houden en organisaties van bloeien. Altijd met de eindgebruiker voorop, ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten.

Mensgericht ontwerpen noemen we dat.

Experts bij UX bureau Nieuw-Initiatief

DIENSTEN

Zie ons als architect.

Als UX digitaal bureau maken wij een concept visueel en begeleiden we de realisatie en implementatie. Met als resultaat duurzame oplossingen die de doelgroep verrassen. Zo krijgt jouw klant de rol die het verdient en voorkom je dat een ontwikkelaar iets bouwt dat niet aansluit bij de doelgroep.

PostIT-complexe systemen eenvoudig maken. Daar ligt onze kracht!
Vrouw beplakt met stickers - mens centraal

Een mensgericht digitaal product

Ons hart gaat sneller kloppen van slimme digitale oplossingen voor jouw klanten. 

De sleutel tot effectieve innovatie ligt in het verbinden van mensen en afdelingen. Zo gaat onze aanpak uit van het creëren van oplossingen door te kijken naar de wensen van jouw doelgroep. Niet de techniek maar de mens staat centraal bij ons UX bureau.

Lees meer…

Onze aanpak

Wij zijn ontwerpers die altijd zoeken naar de vraag achter de vraag. Zo komen we tot de kern. Van daaruit ontwerpen we een goede gebruikerservaring (UX). De oplossingen testen we met de eindgebruikers. Dan pas gaan we over tot de ontwikkeling. 

Zo zorgen we ervoor dat jouw digitale oplossing intuïtief en natuurlijk aanvoelt voor de gebruiker. Alleen dan is de eindgebruiker blij met elke blik, swipe en klik.

Met onze expertises als onze gereedschapskoffer maken wij gebruik van de Design Thinking methode. Vanuit Design Thinking gaan we over naar Design Doing, tenslotte wil je ook de resultaten zien. Vervolgens nemen we jouw organisatie mee in het verder ontwikkelingen van digitale producten, sites en platformen.

Altijd vanuit het met hergebruik voor een consistente ervaring van jouw klanten .

Alle medewerkers krijgen hiervoor tools om samen het merk verder digitaal uit te bouwen. Dit noemen wij Design Being.

Interactieve sessie square
strategie icon

Strategie

Een goede gebruikerservaring (UX) is essentieel voor terugkomende klanten. Daarom is een digitale strategie nodig om het fundament te creëren waarop we verder gaan ontwerpen. Wij nemen de bedrijfsdoelen als input en valideren deze vanuit klant en gebruikersperspectief.

icon-design

Ontwerp

Een goed ontwerp ondersteund een goede gebruikerservaring en strategie. Met onze expertises op het gebied van UX, content en techniek ontwerpen wij altijd mensgericht vanuit een strategie.

content icon

Content

Content komt het best tot zijn recht in de juiste context. Daarom werken UX en content designers samen aan jouw oplossing.

technologie icon

Technologie

Technologie kan helpen om je doelen te realiseren. Het is bij ons nooit een doel opzich.

Ons team

Portret Edwin de Kuiper bij Nieuw Initiatief

Edwin de Kuiper

Birgit Strackenbrock

Birgit Strackenbrock

Jori Navest - Nieuw Initiatief

Jori Navest

Nieuw-Initiatief is expert in content, design en de gebruikerservaring. Onze experts weten waar we ze het over hebben. Dat kan natuurlijk ook niet anders met zoveel ervaring bij uitgevers, musea en andere kennisintensieve bedrijven. Nieuw-Initiatief bestaat sinds 2007, maar we helpen bedrijven al ruim 25 jaar om hun doelen te bereiken. Als UX bureau denken én doen we met je mee op elk niveau: strategisch, tactisch en operationeel.

Meer over ons…

Rens Dommerholt

Rens Dommerholt

Miranda Apeldoorn

Miranda Apeldoorn

Denk jij dat je bij onze flexibele schil past? We komen graag met je in contact!

Geheim van een UX bureau voor een onvergetelijke gebruikerservaring

Ons ontwerpproces, van concept tot development, is gericht op het creëren van een onvergetelijke gebruikerservaring voor jouw klanten. Ontwerpen, testen en valideren doen we samen met jouw klanten, gebruikers en andere stakeholders. Daardoor ontwikkelen we alleen dat wat er echt nodig is. Waarbij de magie van het ontwerp tot leven komt in de uitwerking van de gebruikersinterface en de content.

Aan de slag met jouw digitaal initiatief?

Neem het initiatief!Klanten waarmee we gewerkt hebben

Van Gogh Museum logo
Stimulansz logo blauw vierkant
Intersentia logo kleur vierkant
CaubergHuygen logo kleur vierkant
Schulinck logo blauw vierkant
LTO logo kleur vierkant
Logo Media voor vakinformatie en wetenschap

Neem ook het initiatief!

We komen graag met je in contact.

…of wil je gewoon eens kennismaken?

Neem contact op via +31 (0) 626 665 626.