Overname Rechtsorde door Sdu Uitgevers

Overname Rechtsorde door Sdu Uitgevers

Sdu Uitgevers neemt Rechtsorde.nl over

Op 4 juli 2012 heeft Sdu Uitgevers B.V. Rechtsorde B.V. volledig overgenomen. Rechtsorde.nl is de aanbieder van gespecialiseerde informatieportalen voor juristen, fiscalisten en accountants.

Rechtorde.nl is ontwikkeld door C-Content om content van juridische uitgevers integraal te kunnen aanbieden. Gebruikers hebben hiermee een ingang, een portaal waar een zoekvraag geplaatst kon worden waarna het systeem bijzonder snel uit alle beschikbare bronnen de resultaten toont. De presentatie en filter methodes zijn geheel toegespitst op de jurdische professional. Juist de onafhankelijke rol van Rechtsorde.nl t.o.v. de uitgevers is een sterk punt. Hoe de andere uitgevers én klanten gaan reageren op de overname Rechtsorde.nl door SDU is nog onbekend, gezien de eerder onafhankelijke rol van Rechtsorde.nl.

Als gevolg van deze transactie kunnen de klanten van Rechtsorde blijven rekenen op de hoogwaardige dienstverlening van Rechtsorde en de specifieke kennis van Sdu op het gebied van juridische en fiscale informatievoorziening. C-CONTENT zal, als onderdeel van de bereikte overeenkomsten, in de komende jaren de technische ondersteuning en ontwikkelingswerkzaamheden van de Rechtsorde portalen, in opdracht van Sdu Uitgevers, blijven uitvoeren.

Matt Moayedi, de directeur van C-CONTENT: “De klanten en het personeel van Rechtsorde worden door deze overname overgedragen aan een gerenommeerde organisatie met een sterke focus op de marktsegmenten waarin Rechtsorde opereert. Tegelijkertijd kan C-CONTENT zich concentreren op de verdere ontwikkeling van contentintegratie oplossingen, ook in overige segmenten, en hiermee voldoen aan de toenemende vraag naar contentintegratie binnen de overheid, corporates en andere marktsegmenten.”

Maandelijks inspiratie in je mailbox?

Ja, stuur mij maandelijks inspiratie en tips