Referenties

Wat klanten zeggen

Uitgevers, overheden en kenniscentra’s zijn tevreden klanten van Nieuw-Initiatief. Zij geven hieronder hun waardering.

“Van mei 2013 tot 2015 is Edwin werkzaam geweest bij Schulinck (Wolters Kluwer) in Reuver in de functie van ICT Manager a.i.
In deze periode heeft hij o.a. aan een nieuwe release van het Schulinck publicatie platform bij gemeenten en CMS gewerkt en in april 2014 ook daadwerkelijk met succes gelanceerd. Dit heeft hij weten te realiseren met zijn team dat bestond uit 3 FTE en 1 externe developer. Edwin is er daarbij in geslaagd om een hecht en enthousiast ICT-team te creëren dat haar plek heeft bewezen binnen de organisatie. Edwin heeft zich zelf in deze periode neergezet als een betrokken, (proces)kritisch en enthousiasmerende manager die zijn doelen wist te bereiken en daarmee heeft bijgedragen aan de resultaten van Schulinck op het gebied van ICT maar ook in bredere zin. Ik heb prettig en constructief met hem kunnen samen werken en gezien het voorgaande zal ik Edwin zeer zeker aanbevelen als (interim) manager.”
16 maart 2015
Marja Kleinekoort, Manager Schulinck at Wolters Kluwer

“Edwin is a thought professional in the highly specialized field of content and cms (content management systems). His advice is realistic, so can be implemented in practice. He sees possibilities for (y)our business you haven’t considered before. Worthwile to ask for an advice and possible implementation.”
November 26, 2012
Joost HeesselsManaging Director Magenta Publishing

“Edwin heeft ons uitstekend geholpen bij het bepalen van onze behoefte op het gebied van Content Management, het formuleren van de vraag in een RFP en het beoordelen van de aanbieders. Ook heeft hij uitstekend werk geleverd bij het inhoudelijk monitoren van het proces.”
November 14, 2012
AEbele KluwerManaging Director and owner, Æneas, Uitgeverij van Vakinformatie bv

“Edwin heeft laten zien dat hij in een korte tijd snel de processen in kaart kan brengen op een prettige manier. Dit communiceert hij zowel voor de medewerkers als het management op een doeltreffende manier. Hierbij weet hij vanuit overzicht de processen te positioneren. Het begeleiden van de organisatie naar een RFP-procedure gaat professioneel. Ik heb hem inmiddels ook voor het vervolg ingehuurd.”
February 14, 2012
Jacques van DongenCEO/algemeen directeur, LTO Vastgoed
Cathy Melchersoffice manager, LTO Vastgoed

“Edwin is prima in staat om processen te begeleiden en zodanige sturing te geven dat binnen de gestelde kaders goede resultaten kunnen worden geboekt.”
June 27, 2011
Peter van der Knaap, makelaar

“Edwin heb ik leren kennen toen hij interimmanager was bij onze fusiepartner en we de opdracht hadden de ICT-zaken van beide bedrijven af te stemmen en te integreren. Dit traject is bijzonder succesvol en plezierig verlopen en ik heb Edwin daarin leren kennen als een persoon die niet alleen betrouwbaar is maar ook een gezonde/nuchtere kijk heeft op de ICT en zijn zaakjes goed op orde heeft.
Deze ervaring was voor mij aanleiding Edwin dit jaar te vragen een migratieklus uit te voeren waarbij niet alleen sprake was van een technische (content) migratie maar ook een die voor de gebruikers een behoorlijke impact had. Deze klus is tot volle tevredenheid van alle betrokken partijen uitgevoerd en ook binnen tijd en budget.”
December 3, 2010
R. Storteboom, IT-manager, ThiemeMeulenhoff Educatieve Uitgeverij

“Ik kan Edwin van harte aanbevelen. Hij heeft mij en mijn team op een prettige manier begeleid en aangestuurd bij de fusie. Hij kan als geen ander een ontspannen sfeer creëren en van daaruit orde op zaken stellen. We hebben onder zijn begeleiding in een relatief korte periode erg veel bereikt en ik hoop nog vaker met hem te kunnen samenwerken.
Hij is een uitstekende manager met een brede deskundigheid op het gebied van elektronisch uitgeven en alles wat daarbij komt kijken tot en met systeembeheer toe. Dankzij zijn aanpak, steun en betrokkenheid kijk ik met genoegen op deze onrustige en onzekere fusieperiode terug en ben ik trots op wat we samen als afdeling bereikt hebben.”
June 1, 2011
Lenie VranckenConsultant projectmanager, Veen Bosch & Keuning Educatief

“Edwin heb ik ervaren als een manager die de groep weer tot een enthousiaste afdeling heeft weten te vormen. Hij stond er; voor mij en de andere collega’s. Wat ik daarnaast ook als heel prettig ervaren heb, is zijn inhoudelijke kennis op het gebied van uitgeven en elektronische media. Ik zou graag weer met hem samenwerken!”
November 22, 2010
Gijs BannenbergNew Media Consultant / Concept Developer, ThiemeMeulenhoff (part of the NDC|VBK group)

“Edwin wist in roerige tijden met visie en vasthoudendheid het Kenniscentrum succesvol naar de fusie met ThiemeMeulenhoff te begeleiden. Als een man van weinig woorden, maar met een stevige dosis humor, was hij een zeer geschikte lijnmanager. Hij was een steun in de rug als het nodig was, en wist goed bij te sturen met adviezen. Hij heeft het KC en mij persoonlijk een grote dienst bewezen in het uitzetten van de lijn naar de toekomst.”
September 15, 2009
Janneke FroonProjectmanager Onderwijs- en Uitgeeftechnologie, Veen Bosch & Keuning Educatief

“Edwin is een mensenmens met oog voor de behoeften van de mensen die onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Hij is een prettig persoon om als manager te hebben.”
June 6, 2011
Iris de Jong, Contentarchitect, Kluwer

Bedrijven waarmee is samengewerkt:

FooterTechwatch js_logo_nl intersentia-logo

schulink-logo wolterskluwer-logo

 

Magenta-logo
cauberg-huygen-logologo-rombou

Scala-logo

LogoGeomaresRGB

logo-industrielinqs


Veen Bosch & Keuning Educatief


Kadaster