Met een gerust hart de volgende stap zetten

Je wilt een online community, leeromgeving of een kennisbank ontwikkelen, maar waar begin je? Wij helpen je met de volgende stap zodat jij de wensen van jouw klanten of leden kunt realiseren.

Neem contact op - Full Service Digitaal Bureau Nieuw Initiatief

Met een gerust hart de volgende stap zetten

Als organisatie doe je er alles aan om jouw leden of klanten waardevolle kennis aan te bieden. Juist in deze tijd is verbinding tussen mensen zo ontzettend belangrijk. Daarom wil je faciliteren dat leden of klanten kennis kunnen uitwisselen en in gesprek kunnen gaan. Dat doe je door een veilige digitale plek te creëren waar jij die toegevoegde waarde kunt bieden. Maar hoe pak je dat goed aan?

Met ruim 20 jaar ervaring helpen wij je om overzicht te krijgen over alle aspecten die van belang zijn. Met onze quick scan zorgen we dat jij met een gerust hart de volgende stap kunt zetten in jouw project.

De juiste richting om jouw wensen te realiseren

Je wilt aan de slag met een community, leeromgeving of kennisbank. Of misschien staat jouw platform al en wil je dat graag verbeteren. Natuurlijk ga je voor een resultaat waar alle afdelingen blij mee zijn. Maar belangrijker nog: je wilt het beste in de eindgebruiker naar boven halen.

Misschien lopen de meningen in de organisatie uiteen. Je bent al even op zoek naar de beste manier om het project aan te pakken. En dat terwijl jullie graag snel stappen willen maken. Hoe nu verder?

Hoe ga je alle kennis en informatie op een logische manier delen? Welke functionaliteiten passen bij de doelgroep? En wat is het beste systeem voor jullie vraag? In één dag helpen wij je met een antwoord op deze vragen en een duidelijke richting waarmee jij jouw wensen kunt realiseren.

Hoe we je helpen in één dag

Een UX strateeg en content specialist uit ons team voeren de quick scan uit in één dag, zodat jij precies weet wat de volgende stappen in jouw project moeten zijn.

We trappen af met een kick-off, waarna we ons een dag lang onderdompelen in jullie vraag. Het resultaat aan het einde van de dag? Een op maat gemaakte aanpak zodat jij de volgende stap kan zetten om jouw project te realiseren.

09.00 - 10.00 uur

Kick off

Samen onderzoeken we welke doelen je precíes wilt bereiken met je community of kennisbank.

10.00 - 13.00 uur

Analyse

Na de kick off maken wij een persona van jouw belangrijkste doelgroep. Ook onderzoeken de informatie die je wil delen in de community of kennisbank. Daarnaast kijken we naar het huidige platform, als dat er is. We bepalen de ideale structuur voor jouw toekomstige platform.

13.00 - 14.00 uur

Eerste conclusies

We delen onze analyse en eerste conclusies met je. Ook laten we een aantal schetsen zien die de structuur van je community, leeromgeving of kennisbank duidelijk maken. Na jouw feedback kunnen we weer verder met de quick scan.

14.00 - 16.30 uur

Advies maken

Samen hebben we de belangrijkste functionaliteiten bepaald. Ook nemen we jouw feedback mee. We maken een praktisch advies in de vorm van een PowerPoint presentatie zodat je direct vervolgstappen kunt zetten.

16.30 - 17.30 uur

Presentatie quick scan

We koppelen onze analyse en conclusies aan je terug in een presentatie. Natuurlijk leggen we onze conclusies ook vast in een praktisch document. Nu heb je een plan waarmee je de volgende stap kunt maken om jouw community of kennisbank te realiseren.

"Het is zeer prettig samenwerken met Nieuw Initiatief. Zij denken vanuit de klantvraag en vertalen dit in een uitstekend plan. Uniek omdat kennis over informatietechnologie, content en vormgeving gecombineerd worden."

José Hendriksen - Directeur Stimulansz

Overleggen of de quick scan bij jouw vraag past?

Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Full service digitaal bureau

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen