Portfolio-Header

Initiatieven waar wij trots op zijn.

Veel klanten klopten al bij ons aan met een nieuw initiatief. Samen met deze klanten werkten wij aan hun digitale wereld. We delen de verhalen uit ons werk graag met jou. Over langdurige relaties, creatieve designs, uitdagende klantreizen, technische oplossingen en meer.

Initiatieven waar wij trots op zijn.

Mock-up Stimulansz website
Marketing website Stimulansz
Content management, Customer centric design, Design, Onderzoek & validatie, Projectmanagement, User experience design

Opdrachtgevers

Kadaster

Rijksdient voor het Cultuur Erfgoed

Schulinck

Jurisquare

Essent

Techwatch

Thiememeulenhoff

Veen Bosch Keuning

Intersentia

Media voor Vak en Wetenschap

Wolters Kluwer

Van Gogh Museum

LTO-Vastgoed

NDC-VBK

Geomares

Reed Business

Rombou

Witteveen Architecten

De Boeck

Xsens

Aeneas

Univé

Movisie

Stimulansz

Scala

C-Content

TNO

Koninklijke Bibliotheek

Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs

Jij?

Wat zeggen de opdrachtgevers zelf over deze projecten:

Evelien Meester – Jurist en manager bij Stimulansz

“Edwin heeft als projectmanager en UX-designer een waardevolle bijdrage geleverd aan de vernieuwing van ons handboek tot een modern Kennissysteem (Inzicht Sociaal Domein). Binnen tijd en budget is het systeem overgegaan naar een nieuwe vormgeving en functionaliteiten. Daarbij is de user experience leidend geweest. Het systeem is uniek als kennisbank: volledig responsive en grotendeels adaptive, met mogelijkheden voor de lezer om bij elke tekst eigen tekst toe te voegen, suggesties in te dienen of om de tekst te waarderen. Edwin blijft gelukkig nauw betrokken bij de verdere doorontwikkeling.”

Bekijk het project
Jacques van Dongen, CEO, algemeen directeur, LTO Vastgoed

“Edwin heeft laten zien dat hij in een korte tijd snel de processen in kaart kan brengen op een prettige manier. Dit communiceert hij zowel voor de medewerkers als het management op een doeltreffende manier. Hierbij weet hij vanuit overzicht de processen te positioneren. Het begeleiden van de organisatie gaat professioneel. Ik heb hem inmiddels ook voor het vervolg ingehuurd.”

Bekijk het project
Marja Kleinekoort, Manager Schulinck at Wolters Kluwer

“Edwin heeft bij ons onder meer gewerkt aan een nieuwe release van het Schulinck publicatieplatform bij gemeenten en van het CMS. Dat deed hij in de functie van informatiemanager en UX-designer. In april 2014 is de release ook daadwerkelijk met succes gelanceerd.

Dit heeft hij voor elkaar gekregen met zijn team dat bestond uit 3 FTE en 1 externe developer. Edwin is er daarbij in geslaagd om een hecht en enthousiast ontwikkelteam te creëren dat haar plek heeft bewezen binnen de organisatie.
Edwin heeft zichzelf in deze periode neergezet als een betrokken, (proces)kritisch en enthousiasmerende manager die zijn doelen wist te bereiken en daarmee heeft bijgedragen aan de resultaten van Schulinck. Niet alleen op het gebied van techniek maar ook in bredere zin.

Ik heb prettig en constructief met hem kunnen samenwerken en gezien het voorgaande zal ik Edwin zeer zeker aanbevelen.”

Bekijk het project

Start nu jouw initiatief!

Neem even contact op met Edwin +31 626 665 626, hij helpt je verder.