Partners

Met de volgende professionals werk ik graag samen:

Met zelfstandige professionals en bedrijven met zeer betrokken medewerkers. Mensen die niet de factuur voorop (moeten) stellen, maar de oplossing voor de klant. Met zo min mogelijk overhead kun je uitstekende resultaten behalen met mensen die hun sporen meer dan verdiend hebben.

Ondernemerscoach en marketingmanager Miranda Apeldoorn van ZinVol

Miranda Apeldoorn

Miranda Apeldoorn

Jaren geleden werkte ik voor mezelf als journalist.

Ik begon ooit met schrijven over alles voor iedereen en eindigde met schrijven over een specialisme, waarna ik interessantere en beter betaalde klussen kreeg, zoals het hoofdredacteurschap van een vakblad. Daardoor realiseerde ik me hoe je ervoor zorgt dat klanten je snel(ler) vinden, dat je meer kunt verdienen dan je dacht en dat je het plezier in je werk houdt.

Inmiddels geef ik al sinds 2008 via artikelen en e-books, coaching en training mijn kennis over ondernemen door aan honderden anderen. Ik richt me daarbij met name op beroepen als (tekst)schrijvers, ontwerpers, fotografen en andere professionals die vaak de vraag krijgen of ze hun werk ‘in ruil voor naamsbekendheid’ willen doen.

Voor meer informatie kunt je terecht op mijn website of contact met me opnemen bericht@ditiszinvol.nl.

Birgit Strackenbrock van XStructuring

Birgit Strackenbrock

Birgit Strackenbrock

Voor elke uitgeverij is het creëren, onderhouden en publiceren van content core business. Dit is te bereiken zonder magie. Toverwoorden als XML/DITA, single sourcing en topic based writing betekenen eenvoudig dat u uw informatie/content in een medium- en publicatieneutraal formaat opslaat en indien mogelijk in informatie-eenheden beheert.

Ik heb veel kennis en ervaring met de processen van creatie tot publicatie. Sinds meer dan tien jaar heb ik mij gespecialiseerd in het koppelen van de redactionele en de technische aspecten van publicatieprocessen. Mijn focus ligt daarbij op de technische processen, XML/DITA, en topic based writing.

Om processen goed en optimaal in te kunnen richten maak ik vooraf een informatie- en contentanalyse. Op basis daarvan kan ik een snelle start maken met het inrichten van de processen en eventueel van de tools.

Om een helder beeld te krijgen wat mediumneutraal creëren, onderhouden en publiceren inhoudt, bied ik trainingen aan die uitleggen hoe u dit doet. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website of contact met me opnemen birgit@xstructuring.eu.