Over header, tafel diagonaal van boven

Ontwerpers van jouw digitale wereld met impact.

Nieuw-Initiatief ontwerpt digitale producten waar kennis een grote rol speelt. Websites, intranetten, apps, platforms en meer. Ons hart gaat sneller kloppen van slimme oplossingen die écht draaien om jouw klanten. Zie ons als architect. Wij maken een concept visueel en we begeleiden de realisatie en implementatie. Met als resultaat duurzame oplossingen die de eindgebruiker verrassen. Voor minder doen we het niet.

Ontwerpers van jouw digitale wereld.

Bekijk welke klanten/opdrachtgevers Studio Edwin de Kuiper in het verleden geholpen heeft op een vlak van designmanagement

Bij Nieuw-Initiatief geloven we dat de sleutel tot effectieve innovatie ligt in het verbinden van mensen en afdelingen met Design Thinking. In co-creatie met gebruikers en andere betrokkenen ontwikkelen we mensgerichte én duurzame oplossingen die werken. 

Designmanagement inzetten als strategie van je organisatie, betekent designmanagement opnemen in het DNA van de organisatie

Het is onze missie om kennisintensieve bedrijven uit te laten blinken in gebruiksvriendelijkheid. Zo verbeteren we de ervaring van gebruikers van digitale producten, diensten en systemen.  

Bij design doing besteden we extra veel aandacht aan het implementeren van wat uitgedacht is onder design thinking. Na design doing komt design being.

We voorzien bedrijven van strategieën, klantgerichte processen en digitale producten die nodig zijn om uit te blinken in onze steeds complexer en snel veranderende wereld. 

Bekijk onze expertises.

Ons team

Nieuw-Initiatief bestaat uit unieke samenwerkingsverbanden tussen experts. Met ieder zijn specialisme en ervaring. Experts met passie voor hun vak die al meer dan tien jaar onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Mensen die op niveau meedenken én meedoen op elk niveau: strategisch, tactisch en operationeel.

Portret Edwin de Kuiper bij Nieuw Initiatief

Edwin de Kuiper

Informatiemanagement, customer centric design, design thinking

Birgit Strackenbrock

Birgit Strackenbrock

Informatieanalyse, contenttransformatie en XML structurering

Jori Navest - Nieuw Initiatief

Jori Navest

Contentmarketing, contentcreatie en online marketing

Rens Dommerholt

Rens Dommerholt

Designer, design thinking

Miranda Apeldoorn

Miranda Apeldoorn

Coaching van professionals

Denk jij dat je bij onze flexibele schil past? We komen graag met je in contact!

Wij zijn Nieuw-Initiatief

Wij ontwerpen slimme digitale oplossingen voor kennisintensieve bedrijven, zoals uitgeverijen, kenniscentra en musea. Al sinds 2007, toen Nieuw-Initiatief opgericht werd door Edwin de Kuiper. Nieuw Initiatief is ontstaan vanuit de digitale transitie waar uitgeverijen en kennisintensieve bedrijven eind jaren negentig voorstonden. In al die jaren hebben we een flinke dosis kennis van informatieprocessen opgebouwd. Na het winnen van innovatieprijzen en awards, was het tijd om ook andere bedrijven te helpen met onze expertises.

Opdrachtgevers van Nieuw-Initiatief

Kadaster

Rijksdient voor het Cultuur Erfgoed

Schulinck

Jurisquare

Essent

Techwatch

Thiememeulenhoff

Veen Bosch Keuning

Intersentia

Sqills

Wolters Kluwer

Van Gogh Museum

LTO-Vastgoed

NDC-VBK

Geomares

Reed Business

Rombou

Witteveen Architecten

De Boeck

Xsens

Aeneas

Univé

Movisie

Stimulansz

Scala

C-Content

TNO

Koninklijke Bibliotheek

Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs

Jij?

Start nu jouw initiatief!

Wil je weten wat we voor je kunnen doen, of wil je gewoon eens kennismaken?
Neem contact op met Edwin via +31 626 665 626. Hij helpt je graag verder.