Vrouwen bureau van boven sportzaal

We helpen je met digitale oplossingen waar design, content en technologie samenkomen.

Elk ontwerp gaat uit van de wensen van jouw klant én de werkwijze en processen van jouw organisatie. Zie ons als architect. Wij maken een concept visueel en we begeleiden de realisatie en implementatie. Daarvoor zetten we graag een combinatie van onze expertises in.

We helpen je met digitale oplossingen waar design, content en technologie samenkomen.

Digitale oplossingen voor jouw klanten

Samen met jou breken we graag ons hoofd over al jouw uitdagingen in gebruiksvriendelijk ontwerp, content en digitale technologie. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met het ontwerpen en implementeren van:

Om te zorgen dat jouw digitale oplossing naadloos aansluit bij de gebruiker, gebruiken we de design thinking methodiek.

PostIT-wat-wij-doen-tekening

Expertises die je bij ons vindt

van concept-design naar realisatie, rekening houden met de user experience (ux) van de gebruiker

Concept design

Er is een idee, een oplossing, maar hoe geef je dat vorm? Met tekeningen creëeren wij een duidelijk beeld van jouw idee, beleidsvisie, (online)product of architectuur. Die tekening vertalen we vervolgens naar een zeer realistisch beeld, prototype of Proof of Concept. Hierbij maken we gebruik van verschillende computertechnieken.

Een goede informatiearchitectuur is bij elk project van belang, wil het design slagen. Studio Edwin de Kuiper heeft de benodigde kennis en ervaring een goede informatiearchitectuur uit te denken en op te zetten.

Contentmanagement

We helpen jou met het organiseren van gestructureerde én ongestructureerde informatie zodat de informatie bijdraagt aan de gebruikers- of organisatiedoelen. De informatiearchitectuur  beheren en ontwerpen we op strategisch en tactisch functioneel niveau. Uitgangspunten zijn functionaliteit en onderhoudbaarheid.

UX design bij Nieuw Initiatief

User experience design

Wij onderzoeken niet alleen de stappen die jouw klant doorloopt, de zogenaamde customer journey. Samen met jou (en de gebruiker) ontwikkelen we de content, technologie, design en jouw bedrijfsprocessen zodat deze samenkomen in de ultieme klantbeleving.

Dit is een selectie van designmanagement projecten die Studio Edwin de Kuiper al wist te realiseren

Onderzoek & validatie

Met onze methoden kunnen wij samen met jou valideren of je idee op waarde wordt geschat. We denken dan aan jouw idee voor een product of dienst, een visualisatie of misschien zelfs een prototype. Je bent overtuigd dat dit idee je klant geweldig gaat helpen. Maar is dat ook zo? Uit de praktijk weten wij hoe anders je gebruiker naar jouw oplossing kan kijken, zeker als er voor betaald moet worden.

Designmanagement inzetten als strategie van je organisatie, betekent designmanagement opnemen in het DNA van de organisatie

Innovatiestrategie

Wij helpen bedrijven met de vaardigheden die nodig zijn om nieuwe strategieën, producten en diensten te creëren en uit te bouwen. Met extra aandacht voor de totale (merk)architectuur. Hoe past een nieuw product of dienst tussen de rest van jouw producten?

icon content

Contentmarketing

Met contentmarketing maak je relevante en waardevolle content die precies aansluit bij de behoeften van je doelgroep. We ontwikkelen samen met jou een contentstrategie voor betere branding van je merk. Ook kunnen we helpen bij de uitvoering van je contentstrategie, om te zorgen dat je meer klanten aantrekt én behoudt.

Start nu jouw initiatief!

Neem even contact op met Edwin +31 626 665 626, hij helpt je verder.