Slide thumbnailExpertise HeaderSmall

Expertises

Nieuw-Initiatief ontwikkelt kennisintensieve producten, systemen en diensten.

Er komt veel kijken bij zo’n ontwerpproces. Dat proces hebben we opgedeeld in drie stappen: Design Thinking, Design Doing en Design Being. Als je met ons samenwerkt aan jouw nieuwe initiatief, hoef je niet altijd alle drie de stappen te doorlopen. Je kunt natuurlijk ook een losse module kiezen.

Wij werken holistisch en kijken dus altijd naar het totaalontwerp van een product of dienst. Daarvoor zetten we graag een combinatie van onze expertises in. Heb jij een vraag over één van onze expertisegebieden? Geen probleem! We denken op alle niveaus graag met je mee hoe we jou het beste kunnen helpen met jouw initiatief. Strategisch, tactisch of operationeel.

PostIT-wat-wij-doen-tekening

Expertises die je bij ons vindt

Studio Edwin de Kuiper begeleid je van concept-design naar realisatie, rekening houden met de user experience (ux) van de gebruiker

Concept design

Er is een idee, een oplossing, maar hoe geef je dat vorm? Met tekeningen creëeren wij een duidelijk beeld van jouw idee, beleidsvisie, (online)product of architectuur. Die tekening vertalen we vervolgens naar een zeer realistisch beeld, prototype of Proof of Concept. Hierbij maken we gebruik van verschillende computertechnieken.

Een goede informatiearchitectuur is bij elk project van belang, wil het design slagen. Studio Edwin de Kuiper heeft de benodigde kennis en ervaring een goede informatiearchitectuur uit te denken en op te zetten.

Contentmanagement

We helpen jou met het organiseren van gestructureerde én ongestructureerde informatie zodat de informatie bijdraagt aan de gebruikers- of organisatiedoelen. De informatiearchitectuur  beheren en ontwerpen we op strategisch en tactisch functioneel niveau. Uitgangspunten zijn functionaliteit en onderhoudbaarheid.

Studio Edwin de Kuiper hecht veel waarde aan de klantervaring (user experience) die een gebruiker opdoet bij producten of diensten

User experience design

Wij onderzoeken niet alleen de stappen die jouw klant doorloopt, de zogenaamde customer journey. Samen met jou (en de gebruiker) ontwikkelen we de content, technologie, design en jouw bedrijfsprocessen zodat deze samenkomen in de ultieme klantbeleving.

Dit is een selectie van designmanagement projecten die Studio Edwin de Kuiper al wist te realiseren

Onderzoek & validatie

Met onze methoden kunnen wij samen met jou valideren of je idee op waarde wordt geschat. We denken dan aan jouw idee voor een product of dienst, een visualisatie of misschien zelfs een prototype. Je bent overtuigd dat dit idee je klant geweldig gaat helpen. Maar is dat ook zo? Uit de praktijk weten wij hoe anders je gebruiker naar jouw oplossing kan kijken, zeker als er voor betaald moet worden.

Designmanagement inzetten als strategie van je organisatie, betekent designmanagement opnemen in het DNA van de organisatie

Innovatiestrategie

Wij helpen bedrijven met de vaardigheden die nodig zijn om nieuwe strategieën, producten en diensten te creëren en uit te bouwen. Met extra aandacht voor de totale (merk)architectuur. Hoe past een nieuw product of dienst tussen de rest van jouw producten?

Design being heb je bereikt als in alle aspecten van je bedrijf je visie te herkennen is en medewerkers doordrongen zijn van het effect van hun handelen. Het stadium van design being, daar draait designmanagement om.

Contentmarketing

Met contentmarketing maak je relevante en waardevolle content die precies aansluit bij de behoeften van je doelgroep. We ontwikkelen samen met jou een contentstrategie voor betere branding van je merk. Ook kunnen we helpen bij de uitvoering van je contentstrategie, om te zorgen dat je meer klanten aantrekt én behoudt.

Start nu jouw initiatief!

Neem even contact op met Edwin +31 626 665 626, hij helpt je verder.