Gratis webinar
24 mei 2022
12:00 - 13:00 uur

Hoe krijg je meer interactie in je community?

Hoe krijg je meer interactie in je community?

Hoe werk je in een community aan een relatie met je leden voor meer terugkerende bezoekers? 3 sprekers vertellen je er alles over.

Helaas…

Deze webinar is al geweest, maar de opname is wel beschikbaar.

Wil je het graag terugkijken? Stuur ons een bericht.

Na dit webinar weet jij precies

 • Wat een online community precies is en wanneer het past bij jouw organisatie
 • Welke bouwstenen thuis horen in een succesvol community platform
 • Waarom je huidige community, als je die hebt, mogelijk niet werkt
 • Hoe je jouw doelgroep meer waarde kunt bieden

Voor wie

 • Community managers
 • Communicatiemedewerkers
 • Organisaties die al een community hebben of dat overwegen

Een community die mensen dichter bij elkaar brengt

Je wilt een digitale plek creëren waar mensen elkaar makkelijk weten te vinden. Een veilige community waar je medewerkers, klanten of leden zich goed voelen en een band kunnen opbouwen.

De basis voor een succesvolle community is de mogelijkheid om prettig samen te werken. Het platform moet die samenwerking mogelijk maken op allerlei verschillende manieren. Maar hoe kun je in een community werken aan een relatie met je klanten of leden, met als gevolg meer terugkerende bezoekers? En welke bouwstenen horen er precies in je community om het beste in mensen naar boven te halen?

We vertellen je er alles over in het webinar.

Terwijl jij een boterham eet helpen de volgende 3 sprekers je op weg in de wereld van online communities:

 • Waarom werken sommige communities niet – en wat kun je eraan doen?
  Onze digitaal strateeg Edwin de Kuiper laat zien dat een community veel overeenkomsten heeft met een vol stadion – waar het meestal níet stil is aan de overkant. Edwin deelt een aantal inzichten waarmee jij zorgt voor meer betrokken deelnemers in jouw online community.
 • Hoe zorgt het Beeld en Geluid museum voor interactie met bezoekers?
  In 15 minuten geeft John Leek je een inkijkje in de strategie van het museum. John is betrokken bij de totale vernieuwing van het museum van Beeld & Geluid. Hoe zorg je dat je bezoekers betrekt bij een interactief Mediamuseum en wat kun jij daarvan leren voor jouw community? Deze en meer vragen leggen we voor aan John. Ook jij kunt vragen stellen via de chat. 
 • Praktische tips voor meer interactie
  Content marketeer Jori Navest deelt praktische tips voor meer verbinding met je leden. Hoe zorg je dat je een waardevolle relatie opbouwt met jouw leden? En hoe zorg je dat zij met elkaar in gesprek gaan?

Praktische informatie

Datum: 24 mei 2022

Tijd: 12:00 - 13:00 uur

Locatie: Online

Deel deze webinar

Sprekers

Jori Navest - Nieuw Initiatief

Jori Navest

Communicatie specialist
Edwin de Kuiper

Edwin de Kuiper

Digitaal strateeg
Gastspreker
John Leek

John Leek

Manager Creative Industries and Media

Komende webinars

Er zijn geen evenementen gevonden.

Vorige webinars

Leren en verbinden combineren in een online community - gratis webinar

Hoe kun je verbinden en leren met elkaar combineren op één platform? 3 sprekers vertellen je er alles over.

Lees verder »
Slim kennis delen in je online community

Kennis delen is een belangrijk onderdeel van een succesvolle community. Maar hoe richt je dat slim in? 3 sprekers vertellen je er alles over.

Lees verder »
Leren en verbinden combineren in een online community

Hoe kun je verbinden en leren met elkaar combineren op één platform? 3 sprekers vertellen je er alles over.

Lees verder »
communities 5

Hoe werk je in een community aan een relatie met je leden voor meer terugkerende bezoekers? 3 sprekers vertellen je er alles over.

Lees verder »

“Met de oplossing van Nieuw Initiatief voelt de community als een betrouwbaar netwerk dat altijd dichtbij is."

Over Nieuw Initiatief

Wij zijn een full service digitaal bureau voor oplossingen met aandacht voor mensen. Bij Nieuw Initiatief werkt een bevlogen team met veel ervaring in complexe digitale projecten. We verrassen onze opdrachtgevers graag door naar het hele project te kijken. Dat doen we allemaal met de benodigde expertises: voor elk project de juiste specialiteit. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten.

We helpen organisaties met onze slimme oplossing voor communities die aansluit bij hun doelgroep. Ons platform is opgebouwd uit een set bouwstenen die we uitgebreid met gebruikers getest hebben. Op die manier helpen we mensen met een community die alle ruimte geeft om elkaar te vinden en om samen kennis te delen.

Veelgestelde vragen

Ja, het webinar is helemaal gratis te volgen. We willen zoveel mogelijk organisaties inzichten geven in succesvolle communities. Een webinar is daar een handige manier voor.

Verwacht praktische adviezen en tips om jouw doelgroep meer waarde te bieden. Het webinar is ook een voorproefje van onze digitale oplossing voor communities. Aan het einde van het webinar vertellen we hoe wij jou hier verder bij kunnen helpen.

Het webinar wordt verzorgd door Edwin de Kuiper en Jori Navest van Nieuw Initiatief. Ook hebben we een gastspreker uitgenodigd die je alles kan vertellen over online communities.

Als digitaal strateeg bij Nieuw Initiatief is Edwin een echte multidisciplinaire denker, met duidelijke focus op de gebruiker en wat een product of dienst moet doen voor klanten, stakeholders en eindgebruikers. Al meer dan twintig jaar werkt Edwin aan complexe digitale projecten. Ook is Edwin spreker, gastdocent en publicist over digitale thema’s zoals innovatie, user experience design, digitale transformatie en design thinking.

Jori Navest is content marketeer bij Nieuw Initiatief. Al ruim zes jaar helpt zij organisaties om de juiste boodschap over te brengen op de mensen die zij willen bereiken. En een langdurige relatie op te bouwen met de doelgroep. 

Er komt geen opname van het webinar beschikbaar. Als je benieuwd bent naar de inzichten, raden we je aan om tijd vrij te maken in je agenda. 

Het webinar is speciaal voor organisaties die geïnteresseerd zijn in online communities, maar niet goed weten waar te beginnen. Of voor organisaties die al een community hebben, maar daar niet tevreden over zijn. 

Tijdens het webinar kun je al jouw vragen stellen via de chat. Misschien beantwoorden we jouw vraag al tijdens het webinar. Is je vraag dan nog niet beantwoord? Dan mailen of bellen we daarna nog om je een antwoord op jouw vraag te geven. 

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.