Maatwerk: projectmanagement

Voor organisaties die …

  • een nieuw product willen invoeren
  • een verandering willen doorvoeren binnen de organisatie, waarbij voor een deel informatiemanagement is inbegrepen

Van cruciaal belang voor het slagen van een project is: krijgt u alle mensen mee? Dat is waar mijn ondersteuning om de hoek komt kijken. Met een sensitief gevoel bij/voor mensen en kennis van organisatie en leidinggeven, zorg ik dat uw project zonder schade en volgens de afspraken afgerond is.
Een projectmanagementmethodiek, zoals Prince II, is daarbij nooit een doel op zich. Het gaat om het eindresultaat; de methodiek is handig elkaar onderweg te verstaan.

Ik heb ruim twintig jaar ervaring als lijn- en projectmanager. Ik heb vele projecten geleid, durend van enkele maanden tot anderhalf jaar, met projectbudgetten van enkele duizenden euro’s tot zo’n 20 miljoen.

Ja, ik zoek mogelijk een projectmanager:

Uw naam (nodig voor aanvraag)

Uw e-mail (nodig voor aanvraag)

Telefoonnummer waarop u gebeld wilt worden

Voorkeur maand
JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Voorbeelden van eerdere projecten:

  • Aansturen van diverse multidisciplinaire projecten, zoals het inrichten van (E)CMS en CRM systemen, fusies van NDC-VBK en VBK-E en ThiemeMeulenhoff.
  • Projectmatig werken ingevoerd binnen middel- en grote bedrijven, zoals bij Kluwer en ThiemeMeulenhoff.
  • Afdelingen e-media opgezet en begeleid bij bijvoorbeeld ten Hagen & Stam, VBK-e (ThiemeMeulenhoff) en Kluwer Schulinck.
  • Lid van het managementteam binnen diverse uitgeverijen, zoals Kluwer, ten Hagen & Stam en VBK-E.
  • Verzorgen van in-company projectmanagementtrainingen, zoals bij Æneas, ten Hagen & Stam en NDC-VBK.

Resultaat: Transitie naar projectmatig werken. Sturen op resultaat: budget, kwaliteit en tijd.

Investering en beschikbare data:

De investering is afhankelijk van de duur van de opdracht. Ik ben beschikbaar voor opdrachten door heel Nederland/België. Mijn telefoonnummer: +31 626 665 626.
Als u liever gebeld wordt, vul dan het formulier hierboven in.

Wat klanten vinden:

“Edwin heb ik leren kennen toen hij interim manager was bij onze fusiepartner en we de opdracht hadden om de ICT-zaken van beide bedrijven af te stemmen en te integreren. Dit traject is bijzonder succesvol en plezierig verlopen en ik heb Edwin daarin leren kennen als een persoon die niet alleen betrouwbaar is maar ook een gezonde/nuchtere kijk heeft op de ICT en zijn zaakjes goed op orde heeft.
Deze ervaring was voor mij aanleiding om Edwin dit jaar te vragen een migratieklus uit te voeren waarbij niet alleen sprake was van een technische (content) migratie maar ook eentje die voor de gebruikers een behoorlijke impact had. Deze klus is tot volle tevredenheid van alle betrokken partijen uitgevoerd en ook binnen tijd en budget.”

R. Storteboom, IT-manager, ThiemeMeulenhoff Educatieve Uitgeverij

“Ik kan Edwin van harte aanbevelen. Hij heeft mij en mijn team op een prettige manier begeleid en aangestuurd bij de fusie. Hij kan als geen ander een ontspannen sfeer creëren en van daaruit orde op zaken stellen. We hebben onder zijn begeleiding in een relatief korte periode erg veel bereikt en ik hoop nog vaker met hem te kunnen samenwerken.
Hij is een uitstekende manager met een brede deskundigheid op het gebied van elektronische uitgeven en alles wat daarbij komt kijken tot en met systeembeheer toe. Dankzij zijn aanpak, steun en betrokkenheid kijk ik met genoegen op deze onrustige en onzekere fusieperiode terug en ben ik trots op wat we samen als afdeling bereikt hebben.”

Lenie Vrancken, Consultant projectmanager, Veen Bosch & Keuning Educatief

“Edwin heb ik ervaren als een manager die de groep weer tot een enthousiaste afdeling heeft weten te vormen. Hij stond er; voor mij en de andere collega’s. Wat ik daarnaast ook als heel prettig ervaren heb, is zijn inhoudelijke kennis op het gebied van uitgeven en elektronische media. Ik zou graag weer met hem samenwerken!”
Gijs Bannenberg, New Media Consultant / Concept Developer, ThiemeMeulenhoff (part of the NDC|VBK group)

“Edwin wist in roerige tijden met visie en vasthoudendheid het Kenniscentrum succesvol naar de fusie met ThiemeMeulenhoff te begeleiden. Als een man van weinig woorden, maar met een stevige dosis humor, was hij een zeer geschikte lijnmanager. Hij was een steun in de rug als het nodig was, en wist goed bij te sturen met adviezen. Hij heeft het KC en mij persoonlijk een grote dienst bewezen in het uitzetten van de lijn naar de toekomst.”
Janneke Froon, Projectmanager Onderwijs- en Uitgeeftechnologie, Veen Bosch & Keuning Educatief

Bekijk alle diensten van Nieuw-Initiatief