Diensten

Aandacht voor alle aspecten
van jouw digitale project

Diensten Nieuw Initiatief - full service digitaal bureau

De beste oplossing voor jouw organisatie

Misschien zoek je een platform waar medewerkers met plezier kunnen samenwerken. Of misschien wil je een online leeromgeving om jouw unieke kennis met klanten te delen. Wat je digitale vraag ook is, je wilt de beste oplossing voor jouw organisatie. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om die oplossing te vinden, want wáár moet je allemaal op letten?

Digitale oplossingen waar iedereen enthousiast van wordt

Veel organisaties beginnen vol enthousiasme aan een nieuw digitaal project. De marketingafdeling wil een webshop die converteert of de informatiemanager zoekt een oplossing om kennis en inzicht met de buitenwereld te delen. Maar hoe krijg je een overzicht van álle aspecten die bij jouw project van belang zijn? En hoe zorg je ervoor dat elke afdeling en elke gebruiker enthousiast is?

Bij Nieuw Initiatief helpen we je daarbij. Wij zorgen ervoor dat jouw initiatief een oplossing is waar iedereen enthousiast van wordt.

Hoe we je helpen

Academies en
e-learning

Wil jij je medewerkers of klanten prikkelen om te groeien? We helpen je graag met een digitale leeromgeving. Een plek waar alles bij elkaar komt wat je nodig hebt om te kunnen leren.

Lees verder »

Kennisbanken

Als je een schat aan informatie hebt binnen je organisatie, wil je die informatie natuurlijk ook graag delen. Wij helpen je om jouw kennis zó te organiseren dat mensen er gemakkelijk en met plezier bij kunnen.

Lees verder »

Community

Je wilt mensen dichter bij elkaar brengen. Óók digitaal. Wij helpen je bij het creëren van een gebruiksvriendelijke community. Een online plek waar je kennis kunt delen en met elkaar in contact bent.

Lees verder »

Websites

Je wilt dat je bezoekers blij worden van je website. Daarom maken wij jouw complexe website begrijpelijk en ontwerpen we met aandacht voor de gebruiker. Zo zorgen we er samen voor dat je bezoekers met plezier terugkomen.

Lees verder »

Usability test

Wil jij dat jouw website de beste versie van zichzelf wordt? Met een usability test zorgen we dat jouw platform naadloos aansluit bij je doelgroep. Dáár worden je bezoekers blij van.​

Lees verder »

Aandacht voor mensen

Gratis empathiekaart

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers en klanten blij worden van jouw digitale initiatief?

Verplaats je in hun wereld met onze gratis empathiekaart.

Wij werken voor en met

Full service digitaal bureau

Digitale initiatieven met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?