Diensten

Aandacht voor alle aspecten
van jouw digitale project

In één dag een plan voor jouw platform?

Diensten Nieuw Initiatief - full service digitaal bureau

De beste oplossing voor jouw organisatie

Misschien zoek je een online community platform waar medewerkers met plezier kunnen samenwerken. Of misschien wil je een online leeromgeving of kennisbank om jouw unieke kennis met klanten te delen. Wat je digitale vraag ook is, je wilt de beste oplossing voor jouw organisatie. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om die oplossing te vinden, want wáár moet je allemaal op letten?

Digitale oplossingen waar iedereen enthousiast van wordt

Veel organisaties beginnen vol enthousiasme aan een nieuw digitaal project. De marketingafdeling wil een webshop die converteert of de informatiemanager zoekt een oplossing om kennis en inzicht met de buitenwereld te delen. Maar hoe krijg je een overzicht van álle aspecten die bij jouw project van belang zijn? En hoe zorg je ervoor dat elke afdeling en elke gebruiker enthousiast is?

Bij Nieuw Initiatief helpen we je daarbij. Wij zorgen ervoor dat jouw initiatief een oplossing is waar iedereen enthousiast van wordt.

Hoe we je helpen

leeromgeving

Wil jij mensen laten groeien in hun vakmanschap? Wij helpen je met een digitale plek waar alles bij elkaar komt dat mensen nodig hebben om te leren. Wanneer het hen uitkomt, want leren stopt niet na een training.

Lees verder »

Usability test

Wil jij dat jouw website de beste versie van zichzelf wordt? Met een usability test zorgen we dat jouw platform naadloos aansluit bij je doelgroep. Dáár worden je bezoekers blij van.​

Lees verder »
Usability Test - Nieuw Initiatief
Mensen verbinden in een online community.

online community

Als organisatie doe jij er alles aan om jouw leden of klanten aan elkaar te verbinden. Wij helpen je met een online community voor waardevolle samenwerkingen en gesprekken tussen je leden.

Lees verder »

"Het is zeer prettig samenwerken met Nieuw Initiatief. Zij denken vanuit de klantvraag en vertalen dit in een uitstekend online dienstverleningsaanbod. Werken projectmatig, zijn snel en altijd bereikbaar. Dankzij de kennisbank Inzicht Sociaal Domein die Nieuw Initiatief met ons ontwikkeld heeft, kunnen ruim 300 gemeentes deze dagelijks gebruiken voor het opzoeken van juridische informatie voor beleidsadviseurs."

Wij werken voor en met

Bekijk hoe we anderen geholpen hebben​

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.