Diensten

Aandacht voor alle aspecten
van jouw digitale project

In één dag een plan voor jouw platform?

Diensten Nieuw Initiatief - full service digitaal bureau

De beste oplossing voor jouw organisatie

Misschien zoek je een platform waar medewerkers met plezier kunnen samenwerken. Of misschien wil je een online leeromgeving om jouw unieke kennis met klanten te delen. Wat je digitale vraag ook is, je wilt de beste oplossing voor jouw organisatie. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om die oplossing te vinden, want wáár moet je allemaal op letten?

Digitale oplossingen waar iedereen enthousiast van wordt

Veel organisaties beginnen vol enthousiasme aan een nieuw digitaal project. De marketingafdeling wil een webshop die converteert of de informatiemanager zoekt een oplossing om kennis en inzicht met de buitenwereld te delen. Maar hoe krijg je een overzicht van álle aspecten die bij jouw project van belang zijn? En hoe zorg je ervoor dat elke afdeling en elke gebruiker enthousiast is?

Bij Nieuw Initiatief helpen we je daarbij. Wij zorgen ervoor dat jouw initiatief een oplossing is waar iedereen enthousiast van wordt.

Hoe we je helpen

E-learning en academies - Nieuw Initiatief

Leren

Wil jij mensen laten groeien in hun vakmanschap? Wij helpen je met een digitale plek waar alles bij elkaar komt dat mensen nodig hebben om te leren. Wanneer het hen uitkomt, want leren stopt niet na een training.

Lees verder »

Kennis delen

Vakmanschap draait om jezelf continu blijven ontwikkelen. Jouw leden of klanten delen hun kennis graag en dat wil jij als organisatie faciliteren. Wij helpen je om die kennis zó te organiseren dat mensen er gemakkelijk bij kunnen.

Lees verder »
Kennisbank - Nieuw Initiatief
Online communities - Nieuw Initiatief

Verbinden

Als organisatie doe jij er alles aan om jouw leden of klanten aan elkaar te verbinden. Wij helpen je met een online community voor waardevolle samenwerkingen en gesprekken tussen je leden.

Lees verder »

Websites

Je wilt dat je bezoekers blij worden van je website. Daarom maken wij jouw complexe website begrijpelijk en ontwerpen we met aandacht voor de gebruiker. Zo zorgen we er samen voor dat je bezoekers met plezier terugkomen.

Lees verder »
Websites - Nieuw Initiatief
Usability Test - Nieuw Initiatief

Usability test

Wil jij dat jouw website de beste versie van zichzelf wordt? Met een usability test zorgen we dat jouw platform naadloos aansluit bij je doelgroep. Dáár worden je bezoekers blij van.​

Lees verder »

Aandacht voor mensen

Gratis empathiekaart

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers en klanten blij worden van jouw digitale initiatief?

Verplaats je in hun wereld met onze gratis empathiekaart.

Wij werken voor en met

Full service digitaal bureau

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?