Diensten

Met aandacht voor alle aspecten
van jouw digitale project

Jouw kennisbank, community of leeromgeving moet gemakkelijk en snel toegankelijk zijn. Je wilt dat mensen het echt gaan gebruiken.  

De beste oplossing voor jouw organisatie

Misschien heb je een kennisbank die nauwelijks wordt gebruikt en zoek je naar mogelijkheden om dit te verbeteren. Je wilt immers alle waardevolle kennis zoveel mogelijk vasthouden. 

Of misschien heb je een online community omdat je je medewerkers of leden wilt verbinden. Maar is het in de praktijk erg lastig om deze actief te houden. 

En ook met een leeromgeving kan het een flinke uitdaging zijn om kennis op de juiste manier door te geven en mensen samen te laten leren.  

Wat je digitale vraag ook is, je wilt de beste oplossing voor jouw organisatie. Een oplossing waarbij goed is nagedacht, kennis centraal staat en echt gebruikt gaat worden. 

Hoe pak je dat aan en wáár moet je allemaal op letten?

Digitale oplossingen waar iedereen enthousiast van wordt

Veel organisaties beginnen vol enthousiasme aan een nieuw digitaal project. De marketingafdeling wil een webshop die converteert en de informatiemanager zoekt een oplossing om kennis en inzicht met de buitenwereld te delen.

Maar het moeten natuurlijk niet zo zichzelf staande projecten worden. Je wilt veel liever dat je een overzicht krijgt van álle aspecten die bij jouw project van belang zijn. Zodat elke afdeling en elke gebruiker er uiteindelijk enthousiast van wordt. 

Bij Nieuw Initiatief helpen we je daar graag bij. Wij zorgen ervoor dat jouw initiatief een oplossing is waar iedereen blij mee is.  

Dat doen we door te werken vanuit drie pijlers: Kennis delen, Samen leren en Mensen verbinden. Dat zie je ook terug in onze diensten. 

"Het is zeer prettig samenwerken met Nieuw Initiatief. Zij denken vanuit de klantvraag en vertalen dit in een uitstekend online dienstverleningsaanbod. Werken projectmatig, zijn snel en altijd bereikbaar. Dankzij de kennisbank Inzicht Sociaal Domein die Nieuw Initiatief met ons ontwikkeld heeft, kunnen ruim 300 gemeentes deze dagelijks gebruiken voor het opzoeken van juridische informatie voor beleidsadviseurs."

Wij werken voor en met

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.