Websites

Een website met aandacht voor je bezoekers

Websites - Nieuw Initiatief

Een website waar iedereen enthousiast van wordt

Misschien wil je een nieuwe website voor jouw organisatie. Een site om je diensten te verkopen of juist om je kennis met de buitenwereld te delen. Welk doel je ook hebt, je wilt de beste oplossing voor jouw bezoekers. Maar wáár moet je allemaal op letten?

Een goede website is een combinatie van een gebruiksvriendelijk design, sterke content en de juiste technologie. Je site moet daarbij ook nog voldoen aan alle wensen binnen de organisatie. Hoe krijg je een overzicht van álle aspecten die voor jouw website van belang zijn? En hoe zorg je ervoor dat er oog is voor elke afdeling en elke gebruiker?

Bij Nieuw Initiatief helpen we je daarbij. Wij zorgen ervoor dat jouw website een digitale oplossing is waar iedereen enthousiast van wordt.

De beste site voor jouw organisatie

Je bezoekers worden blij van jouw website als ze snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Daarom is het belangrijk dat je een website ontwikkelt met aandacht voor je bezoekers. Bij Nieuw Initiatief maken we de meest complexe websites begrijpelijk. Zodat je bezoekers met plezier terugkomen.

Voor het beste resultaat maken we eerst een ontwerp voor je website, dat we samen uitgebreid testen. Je kunt ons zien als een architect. We verbeteren het ontwerp net zolang tot het staat als een huis. Daarna zorgen we dat het ontwikkelen van je site vlekkeloos loopt.

We begeleiden de bouw van begin tot eind. Als je wilt, blijven we ook daarna betrokken. Op die manier bouwen we samen aan de beste website voor jouw organisatie.

Hoe we je helpen

Bij Nieuw Initiatief werken we volgens een aantal stappen voor het beste resultaat. De stappen geven een overzicht van alle aspecten die belangrijk zijn voor jouw website.

1

Strategie

We onderzoeken samen welke doelen je precíes wilt bereiken op je website. Ook kijken we naar de statistieken van je site en willen we je bezoekers beter leren kennen. Eventueel stellen we vooraf samen een aantal persona’s op.

2

Ontwerp

We maken de eerste opzet voor jouw website. Het ontwerp maken we op basis van de strategie en het onderzoek naar je bezoekers. Je krijgt het beste resultaat als de content voor je site al klaar is in deze fase.

3

Content

Sterke content is de basis van je website. Goede content is metéén duidelijk voor je lezer, past bij jouw tone of voice en is zo geschreven dat je beter gevonden wordt via zoekmachines. We helpen je graag met de juiste content voor jouw site.

4

Technologie

Als alle aspecten in kaart gebracht zijn en er een doordacht ontwerp ligt, gaan we daadwerkelijk bouwen. We kiezen de techniek die het beste past bij jouw wensen en die van de doelgroep.

5

Testen

Na de ontwikkeling testen we je website samen met je doelgroep. Ook jouw organisatie test in deze fase uitgebreid. Werkt alles zoals we samen van tevoren bedacht hadden? En kunnen alle afdelingen met de techniek overweg?

6

Opitimalisatie en onderhoud

Een website heeft net als mensen aandacht nodig. Het verbeteren van je site is daarmee een doorlopend proces. Als je wilt, blijven we beschikbaar om je website te onderhouden én steeds weer te verbeteren.

“Door je in te leven in álle gebruikers, bouw je een website waar mensen met plezier terugkomen.”

webinar volgen

Veelgestelde vragen

Bij Nieuw Initiatief ondersteunen we jouw project zoals een architect helpt bij het bouwen van een huis. Als je zonder nadenken een huis gaat bouwen, is de kans groot dat je halverwege voor verrassingen komt te staan. Waarom zitten de stopcontacten in de keuken op zo’n onlogische plek? Waarom past het bed maar op één manier in de slaapkamer?

Zoals een architect je helpt met een goed plan voor je woonwensen, zo helpen wij je om een website te realiseren waarover nagedacht is. We helpen je om overzicht te krijgen over alle aspecten die van belang zijn. Zodat jij met een gerust hart de beste beslissing kunt nemen.

De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van allerlei verschillende zaken. Uit hoeveel pagina’s bestaat je website bijvoorbeeld? Voor welke software kiezen we en moeten er koppelingen komen met andere software in je organisatie? Is er behoefte aan persona’s of een Usability Test? Als je contact met ons opneemt, maken we graag een inschatting voor je.

Wat ons betreft is de keuze voor software nooit een doel op zich. We gebruiken díe software die het beste past bij jouw organisatie, jouw doelen en jouw eindgebruiker. We werken met ontwikkelaars die bijna alles kunnen bouwen. Of het nou gaat om een open source CMS zoals WordPress, of om op maat ontwikkelde software; techniek kent geen geheimen voor ons.

We zorgen niet alleen dat jouw bezoekers graag terugkomen, maar ook dat zoekmachines zoals Google blij worden van je site. Google houdt van duidelijke content én van sites die technisch goed in elkaar zitten. Geen zorgen; wij weten precies hoe we je website SEO-proof kunnen maken.

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.