Wat je aandacht geeft groeit

Kennis en tips over digitale oplossingen met aandacht voor mensen

mail out of office

Veel mensen realiseren zich niet dat een goede out of office mail een unieke kans is om iemands aandacht net wat langer vast te houden.

Lees verder »
Design Thinking en Agile

Bij Design Thinking toets je samen met de gebruikers of een bedachte oplossing de juiste is. Hoe combineer je deze methodiek met Agile werken?

Lees verder »
AVG/GDPR

Hoe je de AVG inricht is al meer dan genoeg geschreven. Dus richt ik me op wat de wet ons kan opleveren. Kun je je voordeel ermee doen?

Lees verder »
4 stappen slim design

Bezoekers hebben binnen 1 seconde al een oordeel over je site. Op deze manier kom je in vier stappen tot een slim design voor je website.

Lees verder »
basic blog

Netflix heeft 167 miljoen abonnees wereldwijd. Hoe is het bedrijf zo snel gegroeid, terwijl alle content verstopt zit achter een betaalmuur? De streamingsdienst bewijst het:

Lees verder »
basic blog

Deze maanden: een serie blogartikelen over de kleinst mogelijke stappen die je online kunt zetten als uitgever, om de UX (user experience) van je klanten

Lees verder »
contactpagina

Hoe zorg je voor een goede contactpagina op je site, waardoor je klant wél contact opneemt? Dit zijn de onderdelen van een goede pagina.

Lees verder »
basic blog

Zorg dat jouw klanten snel en makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen om de klantbeleving te verhogen. In een aantal blogs delen we verschillende kleine stappen

Lees verder »
goed omgaan met wachtwoord

Het vergeten van inloggegevens hoort erbij. Zo scoor je als organisatie punten bij bezoekers die hun wachtwoord vergeten.

Lees verder »

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.