Wat je aandacht geeft groeit

Kennis en tips over digitale oplossingen met aandacht voor mensen

Hoe houd je de leden van je community betrokken

Het valt niet mee om je community levendig te houden. Zo zorg je ervoor dat mensen blijven terugkomen naar jouw platform.

Lees verder »
Kleuren op je website

Gebruik de juiste kleuren op je website en je bezoeker zal je dankbaar zijn. Helemáál als hij kleurenblind is, net als 1 op de 12 mannen.

Lees verder »
psychologie als website

Een goede website houdt rekening met het gedrag van mensen. Gebruik deze theorieën uit de psychologie om je website te verbeteren.

Lees verder »
valkuilen voorkomen

We delen 5 valkuilen op je website die vaak voorkomen, maar die je simpelweg kunt voorkomen door je website te testen.

Lees verder »
design thinking op afstand

Werkt de probleemoplossende design thinking methodiek ook op afstand? We delen met je hoe een design thinking proces eruit kan zien als je op afstand werkt.

Lees verder »
tools voor digitaal samenwerken

We delen onze favoriete tools voor digitaal samenwerken. Bij Nieuw Initiatief werken we al jaren op deze manier. Doe er je voordeel mee.

Lees verder »
leer van van gogh

Het Van Gogh Museum heeft het hoogste socialmedia-engagement van alle musea ter wereld. Het geheim? De toepassing van psychologie.

Lees verder »
header blog

We delen de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid die elk bedrijf zou moeten toepassen, omdat ze je website gebruiksvriendelijker maken.

Lees verder »
doelgroep niet verliezen

Je brengt je doelgroep tot leven met een persona, een gedetailleerd profiel van je ideale klant. Als marketingafdeling kun je niet zonder.

Lees verder »

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.