Wat je aandacht geeft groeit

Kennis en tips over digitale oplossingen met aandacht voor mensen

Een goede website houdt rekening met het gedrag van mensen. Gebruik deze theorieën uit de psychologie om je website te verbeteren.

Lees verder »

We delen 5 valkuilen op je website die vaak voorkomen, maar die je simpelweg kunt voorkomen door je website te testen.

Lees verder »

Werkt de probleemoplossende design thinking methodiek ook op afstand? We delen met je hoe een design thinking proces eruit kan zien als je op afstand werkt.

Lees verder »
tools voor digitaal samenwerken

We delen onze favoriete tools voor digitaal samenwerken. Bij Nieuw Initiatief werken we al jaren op deze manier. Doe er je voordeel mee.

Lees verder »

Het Van Gogh Museum heeft het hoogste socialmedia-engagement van alle musea ter wereld. Het geheim? De toepassing van psychologie.

Lees verder »

We delen de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid die elk bedrijf zou moeten toepassen, omdat ze je website gebruiksvriendelijker maken.

Lees verder »

Je brengt je doelgroep tot leven met een persona, een gedetailleerd profiel van je ideale klant. Als marketingafdeling kun je niet zonder.

Lees verder »

Inleven in je klant doe je met de empathiekaart. Een handig middel dat je kan helpen je te verplaatsen in je medewerker of klant samen met je team.

Lees verder »
niet gebruiksvriendelijk

We delen vijf herkenbare situaties die absoluut níet gebruiksvriendelijk zijn. Als bedrijf wil je dit soort ontwerpfouten voorkomen.

Lees verder »

Maandelijks inspiratie in je mailbox?

Ja, stuur mij maandelijks inspiratie en tips

Full service digitaal bureau

Digitale initiatieven met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?