Wat je aandacht geeft groeit

Kennis en tips over digitale oplossingen met aandacht voor mensen

Directie overtuigen van een online community

Wat als je gelooft in een online community, maar niet weet hoe je de directie daarvan moet overtuigen? We helpen je op weg met concrete resultaten.

Lees verder »
feature image voor blog 4 tips om de juiste software voor jouw online community te kiezen

Het selecteren van de juiste software of het juiste systeem voor jouw community is ontzettend belangrijk. Waar moet je allemaal aan denken?

Lees verder »
Hoe zorg je dat jouw kennisbank gebruikt wordt in de praktijk

Hoe zorg je dat mensen jouw waardevolle kennis daadwerkelijk weten te vinden en gebruiken in de praktijk? We helpen je op weg met een gouden combinatie.

Lees verder »
Hoe een community manager helpt om je leden te verbinden

Hoe vul je de rol van community manager goed in? We delen 5 stappen die een community manager helpen om je leden met elkaar te verbinden.

Lees verder »
Waarom je e-learning zou moeten combineren met een online community

E-learning heeft veel voordelen, maar het sociale aspect mist. We delen 3 redenen waarom je e-learning en een community zou moeten combineren.

Lees verder »
Het-pijlermodel-voor-groei-in-je-online-community

Je community is veel beter uitgerust op groei als het fundament stevig is. We hebben een model ontwikkeld waarmee je aan die stevige basis kunt werken.

Lees verder »
relevante content in je online community

We helpen je op weg met 3 tips voor relevante content, juíst voor organisaties die weinig tijd hebben om hun online community continu te managen.

Lees verder »
In 4 stappen naar een slim design voor je community

Bezoekers hebben binnen 1 seconde al een oordeel over je online community. Op deze manier kom je in vier stappen tot een slim design.

Lees verder »
visuele identiteit

Het is een gemiste kans als je online community geen herkenbare visuele identiteit heeft. Wat loop je mis als je community en je identiteit niet matchen?

Lees verder »

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?