Gratis webinar
1 januari 1970
00:00 - 00:00 uur

Bedankt voor je inschrijving voor:

Bedankpagina inschrijving evenement

Je inschrijving is gelukt.

We zien je graag op: 1 januari 1970 om 00:00 uur.

Zet het webinar direct in je agenda, of bekijk de bevestigings e-mail voor meer informatie

Praktische informatie

Datum: 1 januari 1970

Tijd: 00:00 - 00:00 uur

Locatie: Online

Komende evenementen

Er zijn geen evenementen gevonden.

Vorige webinars

communities 5

Hoe werk je in een community aan een relatie met je leden voor meer terugkerende bezoekers? 3 sprekers vertellen je er alles over.

Lees verder »
webinar interactie 24 mei 2022

Hoe werk je in een community aan een relatie met je leden voor meer terugkerende bezoekers? 3 sprekers vertellen je er alles over.

Lees verder »

“Met de oplossing van Nieuw Initiatief voelt de community als een betrouwbaar netwerk dat altijd dichtbij is."

Over Nieuw Initiatief

Wij zijn een full service digitaal bureau voor oplossingen met aandacht voor mensen. Bij Nieuw Initiatief werkt een bevlogen team met veel ervaring in complexe digitale projecten. We verrassen onze opdrachtgevers graag door naar het hele project te kijken. Dat doen we allemaal met de benodigde expertises: voor elk project de juiste specialiteit. Op die manier vinden we al ruim 25 jaar de beste oplossingen vóór onze klanten, mét onze klanten.

We helpen organisaties met onze slimme oplossing voor communities die aansluit bij hun doelgroep. Ons platform is opgebouwd uit een set bouwstenen die we uitgebreid met gebruikers getest hebben. Op die manier helpen we mensen met een community die alle ruimte geeft om elkaar te vinden en om samen kennis te delen.

Veelgestelde vragen

Ja, het webinar is helemaal gratis te volgen. We willen zoveel mogelijk organisaties inzichten geven in succesvolle communities. Een webinar is daar een handige manier voor.

Verwacht praktische adviezen en tips om jouw doelgroep meer waarde te bieden. Het webinar is ook een voorproefje van onze digitale oplossing voor communities. Aan het einde van het webinar vertellen we hoe wij jou hier verder bij kunnen helpen.

Het webinar wordt verzorgd door Edwin de Kuiper en Jori Navest van Nieuw Initiatief. Ook hebben we een gastspreker uitgenodigd die je alles kan vertellen over online communities.

Als digitaal strateeg bij Nieuw Initiatief is Edwin een echte multidisciplinaire denker, met duidelijke focus op de gebruiker en wat een product of dienst moet doen voor klanten, stakeholders en eindgebruikers. Al meer dan twintig jaar werkt Edwin aan complexe digitale projecten. Ook is Edwin spreker, gastdocent en publicist over digitale thema’s zoals innovatie, user experience design, digitale transformatie en design thinking.

Jori Navest is content marketeer bij Nieuw Initiatief. Al ruim zes jaar helpt zij organisaties om de juiste boodschap over te brengen op de mensen die zij willen bereiken. En een langdurige relatie op te bouwen met de doelgroep. 

Er komt geen opname van het webinar beschikbaar. Als je benieuwd bent naar de inzichten, raden we je aan om tijd vrij te maken in je agenda. 

Het webinar is speciaal voor organisaties die geïnteresseerd zijn in online communities, maar niet goed weten waar te beginnen. Of voor organisaties die al een community hebben, maar daar niet tevreden over zijn. 

Tijdens het webinar kun je al jouw vragen stellen via de chat. Misschien beantwoorden we jouw vraag al tijdens het webinar. Is je vraag dan nog niet beantwoord? Dan mailen of bellen we daarna nog om je een antwoord op jouw vraag te geven. 

Digital Agency | Nieuw Initiatief

Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen

Wil jij weten hoe je van jouw online community een succes maakt voor je leden?

Webinar 6 september 2022 | 12.00 – 13.00 uur

Tips en inspiratie in je mailbox

Hopelijk heb je de informatie gevonden die je zocht. Maandelijks sturen wij je een e-mail vol tips, ideeën en inspiratie. Meld je aan om die te ontvangen.